suspender Typer

suspender Typer

suspender Typer

Hängslen som vi känner dem idag först uppfanns och säljs i 1820 i London, England av Albert Thurston. Thurston ägde en manar tillbehörsbutik och introducerade suspender där. Hängslen omedelbart omfattas av allmänheten som ett välkommet alternativ till bälten. Idag hängslen har fortfarande en nisch på modemarknaden. De sorter och stilar finns i nästan oändliga kombinationer. När man överväger strumpebandstyper, måste du tänka på infästningar, bandet material, stil och form av hängslen.

suspender Fastenings

De suspender fästanordningar är ändarna av de hängslen som fäster till byxorna. Ursprungligen ändarna av hängslen hade knapphål som motsvarade knappar på antingen insidan eller utsidan av byxan midja. Knapphål hängslen är fortfarande tillgängliga idag, men de fungerar bara med byxor som är speciellt gjorda för att gå med dem. Alligator klo fästdon fungerar med alla par byxor. Dessa fästen har ett klipp som frisätter en klämma. Klämman trycks över linningen och klämman pressar klämman stängd, säkert fästa hängslen till linningen.

suspender Remmar

Banden av hängslen gjordes ursprungligen från en strukturerad yllematerial kallas boxcloth. Boxcloth hängslen görs fortfarande idag, men de är reserverade för en mer avslappnad höft. Klänning och business casual hängslen är oftast gjorda av franska satin, jacquard siden, argyle eller pläd. Om du behöver en robust uppsättning av hängslen anser läder hängslen. De är mycket hållbara, men var försiktig när du väljer en storlek. Läder får mjuk och sträcka lite. Elastiskt är det nyaste materialet för att bilda suspender remmar. De flesta kvinnor "hängslen är gjorda av tunna elastiska band med antingen satin eller matt finish.

suspender Styles

Använd hängslen för att uttrycka din stil. Hängslen finns i en mängd olika mönster och färger. Novelty hängslen komma dekorerad med allt från försvaret logotyper glittrande glitter. Du kan hitta hängslen med mönster som speglar olika hobbies, som pianotangenter eller fiskespön. Vissa strumpebands mönster återspeglar olika yrken. Till exempel kan jordbrukare bära hängslen med traktorer tryckt på dem, och det finns även hängslen band som ser ut som måttband för snickare och arkitekter.

suspender Shape

Traditionellt hängslen finns i två former: X form, där de två separata remmar korsar i ryggen, och Y-form, där de två banden övergår i en rem i ryggen. En del människor föredrar X-form, eftersom de kan justera banden till bredare positioner på baksidan linningen. Andra föredrar Y-formad, därför att den ger stöd till centrum av den bakre midjebandet.