Delta flygbagageregler

Delta flygbagageregler


Storlek och vikt gör roll när rör bagageregler ombord någon Delta Airlines flight. Alla Delta passagerare kommer att tycka att kriterier med anknytning till deras bagage kan inkludera extra avgifter på något som en gång ingick i biljettpriset. Dessa regler och avgifter beror också på din destination. Den serviceklass du flyger på Delta kommer att avgöra vilka specifika detaljer avseende bagage kommer att gälla för dig.

Handbagage

Delta passagerare får ett handbagage och en personligt föremål. Varje kolli får inte överstiga 45 inches. Delta incheckningsdisken på flygplatsen har en enhet för att placera din carry-on i som kommer att bestämma dess storlek bidrag. Om den uppfyller storlekskraven, en gång ombord på flygplanet du kan placera den i en overhead bin eller under sätet framför dig.

Acceptabel handbagage

Delta flygbagageregler


Handbagage inkluderar handväskor, portföljer, kameror, bärbara datorer och andra föremål av samma eller mindre storlek. Vissa objekt kommer inte att räknas som handbagage på Delta Airlines och är tillåtna föremål. Detta inkluderar livsmedel för omedelbar konsumtion, rullstolar och kryckor, överrockar och paraplyer.

Incheckat bagage efter flyg nordamerikanska

Flygningar inom USA, Kanada, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna, som av 2010, medföra avgifter per person för första incheckade väskan. En andra incheckade väskan kommer att kräva en högre avgift. Ytterligare kostnader kompletterar ansöka om första och andra väskor när du checkar in via Delta biljettdisken, kiosk eller flygplats trottoarkanten. Detta tillägg avgift tvekat om du checkar in på Delta hemsida på nätet

Storlek och viktbegränsningar för bagage

Delta flygbagageregler


Ekonomiklass passagerarnas bagage får inte överstiga den högsta av 22.7kg. i vikt för varje del. Alla poundage över detta tilldelade beloppet kommer att medföra extra avgifter per pund. Bagaget får inte överstiga 62 linjära inches i storlek. Dimensionerade och ytterligare påsar kommer att medföra extra kostnader som bestäms av en Delta agent.

Incheckat bagage för internationella flygningar

Genomförda avgifter för alla incheckat bagage på flygningar i Deltas ekonomiklass fluktuerar beroende på destination. För resor avsedda för Europa, Latin- och Sydamerika och Asien, är den första incheckade väska gratis. En lägre avgift för den andra delen när kontantkort online på Delta hemsida. En högre avgift kommer att tillämpas på Delta flygplatsen biljettluckan, kiosk eller flygplats trottoarkanten check-in.

Incheckat bagage för Business och First Class

Oavsett vilken destination en första eller business class passagerare flyger på Delta, en ersättning på tre incheckade väskor kan tas utan ytterligare kostnader. Detta är inte den enda perk för flygande denna kategori som varje påse är tillåtet 9.07kg. mer än den ersättning för ekonomin passagerare. Även maxvikten är 31.8kg. för varje bit av bagage, kan storleken på varje ej överstiga 62 linjära inches i storlek.