Hur man drar en flammande skalle Steg-för-steg

Hur man drar en flammande skalle Steg-för-steg


Den flammande skallen är en stor popkulturen symbol, ofta i samband med allt tuffa. Sett på snusnäsdukar, tatueringar och även i serietidningar med tecken som Ghost Rider, är den flammande skallen en populär bild. Om du vill lära dig att rita en flammande skalle, kan det ta ett par försök, men om du har en penna och ett papper, kan du arbeta med att ta det på rätt sätt.

Instruktioner

1 Rita en cirkel. Denna cirkel representerar den övre delen av huvudet, kopplas bort från käken. Ett vertikalt streck för att representera där nosen hålet kommer att bli. Om du letar rakt, kommer det att vara en rak linje; och om du letar från en vinkel, kommer linjen att krökta. Profilvisningar har inte denna linje, eftersom det är i utkanten av cirkeln beroende på vilket håll skallen ser. Lägg till en andra, vertikal linje ungefär 2/3 upp på cirkeln för att representera där ögon kommer att vara. Vinkeln och kurvan av linjen kommer att visa om ögonen ser rakt, eller om huvudet lutas.

2 Rita i en grov skiss över käken nästa. Om skallen ses i profil, sedan lägga till en kurva till cirkeln som är ungefär som en gasmask; och om du ser käken från ett huvud på perspektiv, måste du dra en vinklad linje från det nedre vänstra och högra sidorna av cirkeln som är lika, och sedan bestämma var botten käken vilar så att du har en grova drag i käken.

3 Tillsätt grova konturerna av skallen funktioner. Lägg i ögonhålorna och näsan hålrum i den grova mitten av skallen. Använd hänvisningar till skallar att få proportioner och dimensioner rätt.

4 Lägg till konturerna av lågorna när du har märkt ut ögonhålarna, näshålan och tänder på skallen. Bestäm om branden är bara sitter på toppen av huvudet som hår; om det är att spilla från ögon och mun; och vilken riktning att branden går. Titta på referenser av eld och rita konturerna av den större av brand och överdraga den med konturerna av enskilda lågor på skallen.

5 Lägg i uppgifter till skallen. Slickar av eld som lyfter bort från huvudkroppen, skuggor av branden mellan tänderna eller djupt i ögonhålorna och saker som sprickor i skallen eller ojämna kanter ben längs käken och åsen raden i pannan. Lägg mönstret på elden, vilket gör det blåsa i en viss riktning som om det fanns en vind, eller har strålar rök blåser från munnen eller näsborrarna. Sätta alla sista handen på och radera alla onödiga konturer och lättare riktlinjer som du drog för att komma till den slutliga skallen.