Best Möbler Material för bostäder med husdjur

Best Möbler Material för bostäder med husdjur


Djurägare beklaga ofta om skador till sina hem och möbler från sina fyrbenta vänner. Att äga husdjur kan vara personligt tillfredsställande men kan vara frustrerande ibland på grund av denna potentiella skador. Ett sätt att minska slitaget är att köpa möbler i material som är mindre benägna att skadas av ditt husdjur, möbler som är robust och även smutsavvisande.

mikrofiber

En typ av möbler material för hem med husdjur är mikrofiber. Den är idealisk för djurägare eftersom tyget är tät, vilket gör det svårt för husdjur att riva sönder. En extra bonus är att det är mycket lätt att rengöra. Microfiber möbler finns i alla färger och stil som du önskar. Cirka 30 procent av soffor som säljs är mikrofiber.

Crypton

Förmodligen den bästa möbler material för bostäder med husdjur är Crypton. Detta är en syntetisk väv som är nästan oförstörbar. Det är resistent mot lukt, bakterier, fläckar och smuts. Crypton inte är ett tyg som vanligen används i standard, kommersiell möbler. Special butiker får sälja soffor och stolar med det. Ett sätt att hitta det är att besöka en klädsel butiken. De kan även täcka din nuvarande möbler med Crypton.

Metall

Den bästa möbler material att använda för tabeller i hemmen som har husdjur är metall. Trä inte står upp väl mot slitage som kan vara förorsakat av husdjur, särskilt från kattklor. En metall soffbord med en glasskiva är en bra väg att gå. Dessutom använder metall för matsalsbord och sidobord. Om en av ditt husdjur råkar kissa på en av dina tabeller, är det ganska lätt att rensa bort av metall så länge du göra det snabbt.

Semianilinläder

Läder möbler är i allmänhet inte det bästa valet för ditt hem om du har husdjur. Det är lätt repas och skadas. Men en typ av läder, som kallas semianilinläder, är en bra möbler material för bostäder med husdjur. Till skillnad från andra skinnmöbler, är ytan skyddas och svåra att punktera. Det är också förseglade för att skydda den. Färgen håller sig väl genom slitage. Dessutom är det lätt att rengöra om ditt husdjur har olyckor på det.

Duk

En annan typ av möbler material som är bra för hem med husdjur är duk. Detta tyg tenderar att vara hållbara och lätt tvättas. Ett sätt att utnyttja duk i ditt hem är i överdrag. Canvas överdrag kommer i nästan varje färg. De kommer att hålla sig väl och du kan tvätta dem lätt. Om ditt husdjur spenderar en hel del tid på möbler, kan du välja överdrag i färger eller nyanser som matchar ditt husdjur päls så att djurets utsöndring inte visar.