Hur får man ett jobb som tidningsbud

Hur får man ett jobb som tidningsbud


Pappers pojkar leverera tidningar från dörr till dörr. Även om titeln anger en ung pojke kan användas i rollen jobb, människor från många olika bakgrunder fylla denna position, inklusive de som vill komplettera sin inkomst. Även kallad tidningsföretag, deras roll består av dem som kör ett fordon och som cykla eller gå. Pappers pojkar njuta ofta flexibla arbetstider, såsom kvällar, morgnar eller helger, och arbeta en bestämd färdväg som ges till dem av tidningsföretag.

Instruktioner

1 Få ett giltigt körkort. Vissa arbetsgivare kräver tidningsföretag för att driva ett företag van för att göra leveranser. Inte alla tidnings bärare krävs för att driva pappersvägen. När du ansöker om ett jobb annonsen kommer att indikera om det är en promenad eller kör väg, så se till att du söker rätt läge.

2 gäller för din lokaltidning. Lokala tidningar har ofta papper eller på nätet ansökningsblanketter för blivande pappersföretag att slutföra. Fyll i ansökan och se till att personuppgifter är korrekta. Vissa tidningar har också en telefon rekrytering linje, som kan användas för att söka jobb. Hitta telefonnumret på tidningen webbplats och ringa för att söka jobb.

3 Sök på nätet jobb styrelser för lediga inom ditt område för att hitta eventuella vakanser. Genomföra en online-sökning för tidningar som levereras i omgivande områden. Ring tidningar spekulativt och fråga om de rekryterar. Om inte, se om de kan hålla dina uppgifter på fil när en ny vakans blir tillgänglig.

4 Läs radannonser i din lokaltidning. Papper pojke lediga kan visas där när jobben blir tillgängliga. Detta är ett billigt sätt för tidningar att rekrytera.

5 snabbt reagera på eventuella telefonsamtal eller e-post en tidning gör som svar på din ansökan. Vara professionell och redo att ta del i en telefon eller ansikte mot ansikte intervju. Tänk på de frågor som du kan bli ombedd av en intervjuare i förväg så att du kan förbereda lämpliga svar. Målsmans tillstånd inhämtas om du är under 18 år. "Intelligenceren Wheeling News-Register" kräver skriftligt målsmans godkännande för alla transportörer som är yngre än 18 år.