Personalized Gifts for en Tow Truck Driver

Personalized Gifts for en Tow Truck Driver


Om du känner en bärgningsbil förare, kan du ge honom en gåva som är relaterat till sitt område. Förare bärgningsbil har svåra och stressiga jobb. De arbetar i farliga platser, ibland. Påminn din favorit bärgningsbil föraren av de positiva egenskaperna hos hans arbete med en gåva som lyfter och underhåller.

Bärgningsbil Tee

Köp en T-shirt som ger en underhållande budskap om att vara en bärgningsbil förare. Du kan ha den personifieras med förarens namn och utforma den själv. Till exempel, komma med ett "Top Fem skäl (känt här) är det bästa Tow Truck Driver i världen." Beställ din nyhet T-shirt från en online-försäljare eller besöka en lokal screentryck företag i din stad eller ort.

Tow Truck Driver bildekal

Beställ en bärgningsbil förare bildekal från en online-försäljare eller göra en själv. Bildekalet kan bära en smart meddelande, som den på CafePress.com (se avsnittet Resurser länk). Ett alternativ är att designa din egen på datorn och skriva ut den på bildekal papper från pappershandeln. Din bildekal bör har ett grafiskt av en bärgningsbil som liknar det som din vän kör.

Bärgningsbil gjord av visitkort

Köp en bärgningsbil gjord av förarens visitkort, som visas på Engravables Plus webbplats (se länken i avsnittet Resurser). Det kan också förses med bärgningsbil förarens namn. Detta presenterar en miniatyr bogsertruck inne i en liten glasflaska med en kork propp, som sedan monteras på ett block av trä. Den unika delen av denna gåva är bärgningsbil görs från förarens visitkort. Du kommer att behöva skicka cirka 25 visitkort ha bärgningsbil gjort.