Felsökning en hantverkare Mower Dra början att inte kommer att engagera

Felsökning en hantverkare Mower Dra början att inte kommer att engagera


Craftsman varumärke som ägs och marknadsförs av Sears, Roebuck & Co, samma företag som äger Sears varuhus. Din Craftsman bensin gräsklippare inte kan starta när du drar kabeln om det finns ett problem med bränslet eller bränsletillförseln, motor eller gräsklippare set-up. Det finns också flera säkerhetsfunktioner som hindrar gräsklipparen från start som måste frikopplas innan klippa gräset. Felsökning din Craftsman gräsklippare tar cirka 20 minuter.

Instruktioner

1 Ta och töm gräsuppsamlingskorg på baksidan av gräsklipparen. Gräs fulla från korgen kan avbryta rörelsen av bladen och stoppa motorn från att starta. Töm gräset i din komposthög, sätta tillbaka den tomma korgen och försök igen.

2 Ta tag i bladstyrning handtaget på styret medan du drar i startkabeln. Den här funktionen stoppar skärbladen spinning om du förlorar din fot eller börjar falla medan gräsklippning. Bladet styrhandtaget stannar också okontrollerade barn börjar gräsklipparen.

3 Flytta gasreglaget på sidan av motorn till "Start" -läge. Klipparen är svårare att starta när spaken är inställd på en annan position. Tryck på "Primer" knappen bredvid startspaken för att pumpa bensin till förgasaren för en enklare start.

4 Kontrollera att det finns tillräckligt med bränsle i bensintanken. Fyll tanken med ny bensin och prova startkabeln igen. Byt ut bensin om det har varit i tanken för mer än ett par månader. Gammal bensin kan innehålla fukt och förhindra motorn från att starta.

5 Kontrollera att tändstiftsanslutningen fortfarande är ansluten. Tändstiftskabeln, som ligger på framsidan av gräsklipparen, kan ha kopplats bort när gräsklipparen var i lager. Skruva ur tändstiftet och rengör från smuts med en torr trasa. Se till att tändstiftet är tätt skruvas på plats igen innan du ansluter tändkabeln.

6 Koppla bort bränsleledningen och kontrollera blockeringar. Skräp kan sugas ut ur bensintanken och lämnats in i bränsleledningen orsakar en blockering. Töm bränsletanken och låt motorn svalna, om nödvändigt, innan du tar bort bränsleledningen. Ring en tekniker om du är osäker på hur du koppla bort bränsleledningen.

7 Koppla loss tändstiftskabeln och tippa gräsklipparen på sin sida för att leta efter eventuella hinder blockerar skärbladen. Packade gräs och pinnar kan stoppa motorn börjar när du drar i startsnöret. Rör inte bladen om de är fortfarande under spänning från motorn. Borsta bort eventuella hinder med hjälp av en längd av trä.