Hur man väljer Stacked Rock att matcha vinyl

Hur man väljer Stacked Rock att matcha vinyl


Välja färger när du bygger eller remodeling ett hus kan vara både spännande och skrämmande. Men när husets huvud exteriör färg har valts, är det lättare att sedan välja accentfärgerna - färger som ska användas för delar av sten, tegel eller trimma. Om vinyl är vad som använts för ditt hem fasad, är det viktigt att genomföra prov av det till leverantörer när man väljer en staplad sten färg, så att du kan vara säker på att ditt val kompletterar sidospår.

Instruktioner

1 Skaffa en vinyl-sidospår prov, som visar färg, stil och struktur av vinyl du har eller kommer att använda på ditt hem. Om du har ett befintligt hem, är det viktigt att komma ihåg att vinylbeklädnad bleknar med tiden. Tänk på att när du kan ha ett urval av nya ytterväggar, får det inte stämmer hur din sidospår för närvarande ser ut.

2 Skaffa en färgmatchningsverktyg. Dessa enheter har blivit mycket billigare och portabel med förbättrad teknik. Om du har ett befintligt hus, kan din sidospår se annorlunda ut på alla sidor av huset, vid olika tider på dagen. Med hjälp av ett färgprov, kommer att ge dig en färgskala baserad på olika ljusförhållanden och olika grader av blekning.

3 Besök din lokala sten företag, utrustad med ditt prov eller olika färger. Det kan vara bra att besöka en lokal färg företag på vägen och välj pappers chips av olika färger, om du inte har ett prov att jämföra.

4 Leta efter staplade sten där den rådande färgen är inom samma färgskala som huvud lackering. Din staplade sten är sannolikt att ha en mängd olika färger i paletten, men en kommer att vara mest framträdande. Denna färg behöver inte vara exakt samma som den viktigaste yttre färg, men det måste vara i samma färg familj. Det kan vara en liknande men mörkare eller ljusare ton. Tänk på att andra färger i stenen kommer sannolikt att vara kandidater för andra trim eller accentfärger.

5 ta prover av dina bästa tre sten val med dig hem. Helst ska du vill visa varje prov på varje sida av huset under tre olika tider på dygnet. Stenen färg kommer att förändras när ljuset ändras. Försök att välja stenen med utseendet som är mest tilltalande för dig, på de flesta sidor av huset, under mycket ljusstarka förhållanden.