Hur man skriver en Toast eller Hyllning till en vald person

Hur man skriver en Toast eller Hyllning till en vald person


Ge en skål på ett bröllop eller en viktig händelse kommer att innebära publikens ögon kommer alla att vara på dig när du ger en hyllning eller beröm till en viss person. Även om detta kan verka överväldigande, ta itu med att skriva och förbereda toast tal är inte extremt svårt och är möjlig med tid och engagemang. Förbereda i förväg och se över varför du ger en skål kommer att hjälpa när det är dags att organisera dina tankar och sätta dem i handling för huvudtävlingen.

Instruktioner

1 Brainstorm på vilken typ av toast eller skatt du vill ge, beroende på händelsen du deltar liksom förhållandet till den person som du skålar. Om du går din bästa väns bröllop, kan en milt humoristisk toast vara lämpliga beroende på din personliga relation med henne.

2 Skriv en huvudhandlingen eller tomt till ert tal för att samla och organisera dina tankar innan du börjar skriva tal ut. Kom ihåg att det toast eller hyllning handlar inte om dig och dina berättelser, men den person du talar med och om. Skriv talet hänför sig till ett speciellt minne som du har som du ger toast till - oavsett om det är ett roligt minne eller en tid att växa upp med varandra.

3 Håll gäster som kommer att närvara vid evenemanget i åtanke innan du börjar skriva ditt tal (inklusive barn eller viktiga affärskontakter). Undvik osmakliga eller stötande skämt för att inte obekväma stunder under din toast.

4 Öva ditt tal i en spegel eller med en nära vän innan du ger toast eller hyllning till att du känner dig säker och redo att tala inför publik.