Hur Pleat Organza

Hur Pleat Organza


Trendcykler rotera snabbare än NASCAR däck. Oavsett vad din kropp typ kan vara, vissa designelement hålla din garderob på rätt spår. Romantiken är på modet, inspirerad av mångsidigheten hos flirty, skira, tunna tyger som organza och spets. Forma enheter som dart och veck lägga till rörelse och fyllighet till någon klänning lika enkelt som varumärke, veck och tryck.

Instruktioner

1 Välj ett veck typ: kniv (trycks i en riktning, vanligen halv till en tum ifrån varandra,) låda (vikta för att möta varandra) eller inverterad (börjar mitt fram och fälls ut mot sidosömmarna.) Välj ett veck stil : (. nedtryckt) mjuk (ångas inte intryckt) eller skarpa överväga vilken typ av fullkomlighet som du vill skapa.

2 Inställning av järn på inställningen silke, vrida ånga och tryck på organza. Använda linjalen som en guide (pinning tillsammans med linjalen för en rak linje) och starta på vänster sida av tyget, markera din veck veck med silkes stift från midjan till fållen (1 tum isär.) Igen med linjalen som en guide, göra en streckad linje halv tum till höger om den raka stift veck linje med boll-head pins från midjan till fållen. Ta bort linjalen.

3 Vik kanten av veck riktlinje siden stift över till den streckade bollen rakt stift riktlinje. Finger tryck på vecket sedan bort siden stiften och tryck på veck riktlinje bredvid den streckade bollen rakt stift linje. Ställ in vecket genom att fästa den på plats, undertrycka och repetera till kanten av tyget. Maskin tråckla vid midjan, ta bort stiften och kantstickning från midjan ner halv till en tum på varje veck.