Hur man gör en kniv Av en dollarsedel

Hur man gör en kniv Av en dollarsedel


Den antika japanska konstform för vika papper kallas origami. Dollarsedel konsthantverk använder vika papper teknik för att skapa olika objekt som blommor, pikétröjor eller knivar. De enkla veck som används för att skapa kniven är ett bra sätt att öva och behärska repetitiva fällbara mönster för att skapa andra dollarsedel objects.The kniv fällbara mönster är också basen för andra origami formade vapen såsom ninja pappers svärd.

Instruktioner

1 Placera dollarsedel på din bordsskiva vågrätt. Den sida av räkningen är vänd mot bordet kommer att vara den exponerade mönstret på den färdiga kniven.

2 Vik räkningen horisontellt i mitten. Skrynkla luckan och öppna. Du kommer att ha en synlig centrum viklinje.

3 Vik den nedre kanten av räkningen mot mitt viklinjen. Skrynkla luckan.

4 Vik den övre kanten av räkningen mot mitt viklinjen. Skrynkla luckan.

5 Vik räkningen horisontellt i halv som i Steg 2. Kniven kommer att börja bilda. Tänk på att du kommer att ha en öppen sida av den vikta kniv, kallad flikar.

6 Vik en spets av fliken inåt mot mitten viklinjen. Det kommer att visas triangelformad.

7 Vik resterande spetsen av fliken inåt mot mitt viklinjen. Trots att kniven punkt kommer att börja bilda, kommer du att ha två utskjutande punkter längst ned på flikarna.

8 Vik varje utskjutande punkt inåt noggrant. Detta kommer att ge kniven punkten en något rundad utseende att slutföra din dollarsedel kniv.