Hur man Bead en Sun Catcher

Hur man Bead en Sun Catcher


Lägg till färg och gnistan till ett rum genom att hänga en pärlstav suncatcher av ett soligt fönster. Gör din egen pärlstav suncatcher och välja färger som matchar resten av inredningen i rummet. De viktigaste punkterna som du behöver är tydliga, färgat glas eller kristall pärlor att fånga ljuset och kasta en regnbåge av färger över hela rummet. Du behöver också några specifika leveranser till framgångsrikt göra din pärlstav suncatcher, och du hittar dessa objekt i en farkost butik eller hobby butik.

Instruktioner

1 Mät två stycken 1,5- till 2 mm tjockt beading sträng till 2 fot lång. Skär båda strängarna.

2 Rada upp ändarna och mata dem genom en wireklämma. Loop ändarna genom en metallring, såsom en nyckelring, och vik ändarna ner för att göra en slinga. Skjut wireklämman för att hålla slingan stängd och slå ner på den hårt med en tång. Ringen är hur du kommer att hänga suncatcher.

3 Lägg till stora kristaller och glaspärlor med ett hål åtminstone 4,5 mm bred på båda snören. Gör ett mönster med färgerna av glas och kristall pärlor, eller lägga till dem i slumpmässiga former, storlekar och färger. Lägg pärlor tills du kommer till en längd av 9 inches från ringen.

4 Mata de lösa ändarna genom det övre hålet av en klar plast mittpost i form av en fågel, blomma eller en sön Mittpunkten kan vara vad du vill, så länge det inte är för tung; den måste vara större än de kristaller och glaspärlor. String några fler glas och kristall pärlor på efter knutpunkt för ca 3 inches.

5 Separera de två strängar och tillsätt 1 tum av kristall och glaspärlor på varje och se till att göra dem ännu. Mata varje ände i en separator pärla med två hål som är minst 1/2 tum isär. Skjut ner för att möta kulorna på vardera snöre. Tillsätt kristall och glaspärlor på varje sträng för cirka 5 inches mer.

6 Lägg till en wireklämma på ändarna av varje sträng och en mer pärla efter dem. Loop ändarna av strängen runt pärlan och tillbaka genom hålet i pärlan. Mata slutet av strängen genom wireklämman och klämma ner stadigt på wireklämman med dina tång för att säkra ändarna av strängen. Trimma bort den extra sträng och din pärlstav suncatcher är klar.