Gemensamma Larver i Maryland

Gemensamma Larver i Maryland


Det finns många typer av larver som finns i delstaten Maryland. Några av dessa gemensamma larver finns i skogen. På grund av hur de äter och var de finns, några av dessa larver är skadliga för skogarna, orsakar avlövning. Även om skadan är vanligtvis inte utbredd, kan vissa av dessa typer av larver anses skadedjur.

Östra Tält Caterpillar

Den östra tält larv, som finns i Maryland, är svart med vita ränder som löper längs mitten av ryggen, en rad av ljusblå fläckar på varje sida och tunna ljusbruna hår på kroppen. Denna larv livnär sig på krabba äpplen, vilda och prydnads körsbär och växer till ca 2 inches lång. Larverna kläcks från ägg på våren och snurra tältliknande kokong vid botten av trädgrenar.

Skog Tält Caterpillar

Skogen tält caterpillar växer till ca 2 inches lång. Dess huvud och kropp är blå med vita fläckar kör ner ryggen och tunna orange ränder på sidorna. Hittade i Maryland, matar skogen tält caterpillar på socker lönn, asp, ek, svart gummi och sweetgum träd. Äggen kläcks på våren och larver kluster på sidorna av träd de feedson.

Variabel Oakleaf Pillar

Den variabla oakleaf larv, som finns i Maryland, varierar i färg, från en gul-grön till en dämpad röd. De har en tunn vit rand i mitten av ryggen och två tjockare gula ränder på sidorna av kroppen. Denna larv har en bärnstensfärgad huvud med en ljus och mörk rand på vardera sidan av huvudet. Den mäter ungefär 2 inches i längd. Ekar, särskilt vit ek, ge mat.

Gul-hövdad Caterpillar

Den gul-headed larv, som också finns i Maryland, har en gul och svart randig kropp med vita hår och en svart huvud med en orange sektion. När störd, lockar upp den i en unik U-form. Livnär sig på ekar, valnöt och andra lövträd, kan gul-headed larv växer upp till 2 inches lång.