Vad man lägger i en Män bröllop Toiletry Basket

Vad man lägger i en Män bröllop Toiletry Basket


När du har out-of-town gäster anländer för en kommande händelse, såsom bröllop, kommer många av dem har boende. En vanlig fin touch är att placera något i sina rum för att hälsa på dem när de anländer, som en välkommen korg. Korgar brukar innehålla poster såsom toalettartiklar, snacks och prydnadssaker personligt för dina gäster. För killar delta i ditt bröllop, det finns så många saker som skulle kunna ingå i denna korg för att göra det en tilltalande present speciellt med dem i åtanke.

Söt tema Basket

För din kille med en söt tand, bygga en korg som innehåller olika sötsaker som godis, kakor, fudge, brownies, chokladöverdragna pretzels och liknande. Lägg hallon och choklad tryffel, vit choklad pretzels och mandel barer. En mängd olika nötter som cashewnötter, macadamianötter, valnötter och pekannötter, alla med en blandning av frukt såsom russin, vindruvor och jordgubbar är idealiska för att slutföra denna söt korg.

Inte så söt Basket

Kanske din kille inte gillar någon av de söta tand delikatesser eller har trycka på gym för att titta på sin vikt. Ge en mängd lågt kaloriinnehåll, låg-kolhydratprodukter för honom att mumsa på. Många föremål, såsom cheddarost kuber, vete kex, korv rullar, blandade nötter, ost pinnar, sockerfria produkter såsom godis, kakor och ett sortiment av sockerfria choklad är idealiska. Tillsammans med denna korg, kanske du vill sätta i en flaska vatten och en komplementär passning till gymmet.

Öl och vin Lover korg

Om din speciella gäst är en öl drinker eller älskar en smak av vin då och då, fylla sin korg med prover av olika öl och vin som är internationella och inhemska. Mottagaren får en chans att smaka en mängd olika smaker från olika länder samtidigt njuta av inhemska märken också. Lägg ett par vinglas, en korkskruv eller en öl hållare som praktiska tillbehör. Avsluta denna korg med andra föremål såsom ost, korv, kex och frukt.

Bara för honom Basket

Fokusera välkommen korg på alla manliga toalettartiklar han behöver för att göra det genom helgen. Inkludera provstora flaskor parfym, deodorant, tvål, rakkräm, lotion och rakvatten doft. Lägg till två dekorativa och färggranna näsdukar som en extra touch. En läderfodral eller resefodral är ett tillbehör din gäst kan använda för att placera sina toalettartiklar i. Special och unika objekt såsom rakning geler, föryngrande krämer, hud balsam och anti-rynk objekt kan vara användbara artiklar att inkludera. Lägg till snacks och drycker till denna korg för ett komplett hem-away-from-home välkomstpaket.