Inredningsidéer för en tysk tema Party

Inredningsidéer för en tysk tema Party


När du slår din nästa fest i en Oktoberfest fest, tjäna bratwurst, kroppkakor, surkål och, naturligtvis, öl. Tysklands berömda Oktoberfest äger rum i 16 dagar från slutet av september till oktober. Att duplicera festivalen för din egen fest, använda traditionella färger och servera äkta tysk mat och öl till gästerna.

Färger

Traditionella färger för den tyska Oktoberfest parti är blå och vit för att representera den bayerska flaggan. Dekorera din fest med blått och vitt porslin, ballonger och fest banderoller. Blå och vita serpentiner kan dekorera insidan av ditt hem för att skapa atmosfären i den tyska festivalen. Också innehålla rött, svart och guld, färgerna i den tyska flaggan i att klä upp ditt parti för festligheter. Du kan införliva band pryder möbler i ditt rum. Dekorera din veranda eller däck för att rymma part besökare som hamnar utanför under festen.

Banderoller och affischer

Hänga blå och vita banderoller utanför ditt hem för att välkomna gäster till Oktoberfest fest. Häng affischer i Tyskland runt ditt hem för att sätta gäster på humör för en tysk fest. Resor affischer fungerar bra för en tysk-tema part. Du hittar reproduktioner av vintage tyska reser affischer i butikerna som säljer konsttryck eller online på webbplatser som Amazon.com eller AllPosters.com.

oktoberfest Tabell

Använd färgerna i den tyska flaggan eller traditionella blå och vit för att dekorera din fest bord. Till exempel, lägga ut en blå duk och vita servetter för att skapa en Oktoberfest bord. Inkludera ölsteins på bordet för att hålla blommor. Ölsteins kan förankra buketter av blå och vita ballonger, liksom. Skapa buketter av ballonger för att placera på ömse sidor om en buffébord. Använd skyltar i tyska för att visa gäster där att hitta öl och mat som du skulle hitta på utomhusfestival i Tyskland. Tecken som används i den Oktoberfest festivalen kan visa gäster där för att hitta den "Biergarten". Matetiketter identifiera tyska rätter du tjänstgör under din festival som "Party-happchen" eller parti aptitretare.