Fall Festival monter inredningsidéer

Fall Festival monter inredningsidéer


Fall festivaler utnyttja sevärdheter och ljud av säsongen för att skapa en underhållande miljö för människor att träffas. Fall festivaler innefattar typiskt en mängd olika spel och aktiviteter för både barn och vuxna. Ett fall festival kan också erbjuda en familjevänlig alternativ till traditionella Halloween aktiviteter. De fungerar bra som fundraisers, kyrka samvaro eller grann fester.

Löv

Fall-färgade blad lägga till en festlig touch till festival bås. Hantverk butiker säljer konstgjorda höstlöv som fungerar bra för spridning på bänkskivor i bås. Eller använd blad kransar att dekorera framsidan av hösten festival bås. Du kan också klippa stora bladformer av kartong, måla dem i höstfärger och fäst dem på framsidan av festival bås.

pumpor

Pumpor är en annan symbol för nedgång som fungerar bra som en dekoration. Välja pumpor och kalebasser i en mängd olika storlekar och former, och stapla dem på och runt festival bås. Eller visa en korg full av pumpor och kalebasser. Du kan också måla pumpor att matcha en viss tema eller binda bast och band runt stjälkarna att klä upp dem.

Ballonger och serpentiner

Ballonger och serpentiner är billiga Fall Festival dekorationer. Välj ballonger och serpentiner i höstfärger, såsom vinröd, orange, brunt och guld. Stora ballong buketter i blandade höstfärger fungerar bra på vardera sidan av varje festival monter. Ballongerna flankerar bås och ge separation. Twist streamers i olika höstfärger, och drapera dem längs framsidan av festival bås.

fågelskrämmor

Fågelskrämmor erbjuder en annan festlig touch till hösten festival bås. Hantverk butiker säljer ofta dekorativa fågelskrämmor; placera en scarecrow på endera sidan av montern. Eller placera en miniatyr fågelskrämma bland pumpor eller andra bordsdekorationer. Lägg till några falska kråkor runt området för fler dekorationer.

Höbalar

Höbalar erbjuder ett prisvärt sätt att klä upp bås. Du kan även använda höbalar att skapa bås. Stapla dem att beskriva bås, lägga pumpor och andra dekorationer på toppen. (Var noga med att inte stapla dem för hög, eftersom de kan välta.) Om du använder tabeller för festival bås, miniatyr höbalar lägga dekoration till bordsskivor. Kombinera hö balar med miniatyr fågelskrämmor, faller löv och andra dekorationer att avsluta bås.