Felsökning en Snapper bakre motor Mower

Felsökning en Snapper bakre motor Mower


När du försöker få din bakmonterad motor på Snapper gräsklippare började, men misslyckas efter flera försök, kan du bli ganska frustrerad. Tre viktiga områden i motorn bestämma oftast om det kommer att starta eller inte, inklusive luftintaget, gas intag och gnista. Felsökning motorn själv sparar pengar en mekaniker skulle ta ut för att kontrollera din Snapper motor.

Instruktioner

1 Följ gasledningen under bensintanken till änden fastklämd vid sidan av förgasaren. Skruva klämman med en skruvmejsel. Dra gasledningen bort, och rikta den i hinken för att samla in gamla gas.

2 Spray förgasare renare spraya in i sidan av förgasaren för sex till åtta sekunder. Tryck gasledningen tillbaka på sidan av förgasaren, och dra åt kläm tillbaka.

3 Skruva skruven från botten av förgasaren med skruvmejsel. Dra bränsle skål av, och dumpa den i gamla gas hink. Spray förgasaren renare i bränsle skål och området ovanför skålen. Skruva skålen tillbaka på ordentligt. Rengöring av förgasaren eliminerar bränsleproblem Snapper motorn kan ha haft.

4 Dra locket på tändstiftet; skruva ur tändstiftet med rätt storlek uttaget. Skjut in tändhatten på tändstiftet. Hålla gummitändhatten och tryck på änden av tändstiftet mot stålområdet på framsidan av motorblocket. Be en vän att dra i repet eller vrid tändningsnyckeln. Titta på spetsen av tändstiftet för en blå gnista. Om du ser gnista, är tändstiftet bra; om det inte finns en gnista, måste du byta tändstift.

5 Skruva in ett nytt tändstift med fingrarna. Sätt rätt storlek uttaget på momentnyckel och dra åt tändstiftet resten av vägen tills momentnyckeln läser 15ft-lbs. på foot pounds mätaren belägen på momentnyckeln huvudet. Skjut tillbaka tändhatten på tändstiftet.

6 Skruva luftfilterlocket med skruvmejsel. Dra ut det gamla luftfiltret. Inspektera det för skräp eller böjda papper fenor; om antingen är närvarande, de hämmande luftflöde. Ersätt det med ett nytt luftfilter.

7 Sätt ett nytt luftfilter på plats. Dra luftfilterlocket igen.