Hur man tråd en strålkastare till en Toggle

Hur man tråd en strålkastare till en Toggle


En vippströmbrytare är en spak som rör sig en liten metallkontakt och tillbaka inne i en låda. Två metallstift är fästa till botten på omkopplingsboxen kör inne omkopplaren. När du flyttar växla (spaken) den glider bit metall i läge att ta kontakt med de båda metallstift. När detta händer, går ström genom kablarna som leder till stiften vända på enheten. Vippströmbrytare är klassade för den typ av strömförsörjning som används. Få rätt växel för volt och ampere bilens strålkastare användning.

Instruktioner

1 Leta reda på levande trådmatnings strömmen till strålkastaren från säkringsdosan under instrumentbrädan. Referera till bilar bruksanvisningen för att hitta tråden.

2 Ta bort säkringen och skär tråden med avbitare nära den plats där du ska installera vippan.

3 Strip ungefär en tum av beläggning från båda ändarna av den skurna tråden. Vrid metalltråd mellan tummen och pekfingret för att stoppa trådarna fransar sig.

4 Wrap den icke-överdragna sektionen av en av trådarna runt en av stiften på vippan. Gör samma sak med den andra kabeln.

5 Anslut lödkolven och låt den värmas upp i tio minuter. Röra spetsen av lödkolven till viran på ett av stiften. Tryck lodet till tråden utan att vidröra lödkolv. När lodet smälter och strömmar kring tråden avlägsna lödkolven. Gör samma sak för den andra kabeln.

6 Sätt vippströmbrytaren i instrumentbrädan och fäst låsmutter medföljer vippströmbrytare.

7 Sätt säkringen tillbaka och prova ditt ljus. Bil lampor är jordade till karossen som gör att installera en vippströmbrytare en enkel process.