Ballong Decorating Ideas: Får

Ballong Decorating Ideas: Får


Ballonger lägga pizazz till partidekor och skapa en festlig och inbjudande atmosfär. Med lite fantasi kan får ballong dekorationer slutföra en part tema och lägga stil till festligheterna. Markera kontaktpunkter i partiet eller ens unika arkitektoniska funktioner i hemmet med hjälp av fåren ballong dekorationer.

Sheep Ballong skulpturer

Dekorera idéer med hjälp får ballong skulpturer varierar beroende på flödet av partiet. Skulpturen själv består av ett par ballonger vridna och binds samman i form av ett får, i likhet med andra ballongdjurskulpturer. Får ballong skulpturer kan göras hemma, men det kan ta lite trial and error för att få det rätt, så se till att planera framåt. Du kan också anlita någon att göra skulpturer under eller innan festen. Barnen kommer att njuta av att se ett får ballong skulptur "komma till liv." Fördela flera av får ballong skulpturer på kakan, gåva och mellanmål bord, eller en tom tabellutrymme.

Lay Down fåren

"Lay Down fåren" är ett får ballong utsmyckning idé och spel som kan vara klar innan man eller användas som en part aktivitet för barn. Spränga flera vita ballonger och rita får ansikten på dem. Bifoga några bomullstussar med lim för att skapa en svans och några fötter. Fastställa fåren på "gröna ängar" genom att placera sedan på toppen av en grön duk eller grönt byggande papper. Du kan sedan aktivera denna ballong dekoration i ett parti spel: samla flera tidningar och rulla upp dem för att göra två "vall staber." Välj två "herdar" för att fastställa fåren på de gröna betesmarker med hjälp av personal. Spelare kan "besättning" någon av fåren ballonger utanför grönbete förutom de som finns på de andra spelarnas betesmarker. Herden som fastställs flesta får vinner. Du kan ha mer än två åt gången spela om du vill.

sheep Ballonger

Ballonger med ett får design på dem är tillgängliga online och i partiaffärer. Helium fyllda ballonger gör stora dekorativa får ballong visas. De kan hittas i olika storlekar, från standardstorlek ballonger till naturlig storlek får. Blanda i vita heliumfyllda ballonger för att skapa en liten grupp och använda ballonger för att dekorera och markera partiets plats. Placera ballonger nära ingången och vid matbordet.