Hur Anpassa Candy Bars

Hur Anpassa Candy Bars


Skräddarsydda chokladkakor göra ett uttalande, och du kan göra dem med din hemdator och skrivare. Genom att lägga till din egen omslag till köpta chokladkakor, kan du skapa en tydlig partifavör för evenemang såsom duschar, bröllop, födelsedagar och helgdagar. De är också effektiva marknadsföringsverktyg för företag och välgörenhetsorganisationer. Även om du kan köpa anpassade godis eller köpa mallar, skapa och skriva ut din egen kräver bara lite mer ansträngning till en bråkdel av kostnaden.

Instruktioner

grundläggande metod

1 Köp din godis. Du kan köpa små lagom stora choklad nuggets, normalstora barer, eller king size-godis.

2 Designa din omslag. Du kan antingen designa din egen omslag i Microsoft Word eller välja mellan hundratals chokladkaka omslags mallar som hittat på nätet. Om du designa din egen, har Word satt till 100 procent i Visa-menyn och hålla upp ett omslag från en av dina godis för att få en uppfattning om hur stor du ska göra din omslag. Använd sedan clip art, bilder, WordArt och textrutor för att få önskat resultat. Om du använder en mall, kopiera mallen och klistra in den på din Word-dokument. Slutför eventuella förändringar för att göra omslaget så personlig som du vill att den ska vara.

3 Skriv ut en ny godis omslag på billig eller returpapper som ett test. Se till att det kommer att passa runt godis och att allt är inställd på det sätt du vill. Det kan ta flera testkörningar tills du är nöjd.

4 Skriv ut chokladkaka omslag på papper av hög kvalitet.

5 Skär nya anpassade omslag för att passa på godis.

6 Linda chokladkaka i aluminiumfolie, som täcker originalförpackningen. Ta inte den ursprungliga yttre omslaget av. Pappersomslaget listar barens ingredienser, och Food and Drug Administration föreskrifter kräver en ingrediensförteckning på de flesta livsmedel. Limma nya anpassade omslaget stängt på baksidan av stapeln.

Alternativ metod: Avery adresslappar

1 Köp ett paket med Avery adressetiketter som passar storleken på godis, vanligen 2260, 5160, 5960 eller 8460.

2 Följ instruktionerna som ingår i paketet om hur man använder Word för att ställa in varje block, även kallad en tabell, för att skapa individuella godispapper.

3 Placera din design i varje ruta i tabellen. Använd en befintlig mall du hittat på nätet eller designa din egen med WordArt, clipart, dina personliga bilder och textrutor med snygga typsnitt.

4 Placera ett ark av tomma etiketter i skrivaren. Skriv ut chokladkaka omslag.

5 Skala klistermärken utanför arket och omsluta godis, kan du först täcka staplarna i aluminiumfolie eller placera nya omslag ovanpå den gamla.