Lägga till Sparkle att måla

Lägga till Sparkle att måla


Visst, det finns glitter färg finns i butikerna, men ibland behöver en liten gnista för ett anpassat jobb och inte vill punga ut. Utnyttja den breda färgpalett och skimmer intensitet i glitter och glimmer pulver hantverk att skräddarsy din egen glittrig, glittrande färg för att funky hylla, dekorera gjutning eller hantverk projekt. Du kan använda i stort sett allt skimrande att få en glans, så låt dina sanna färger gnistra.

Instruktioner

1 Planera ditt projekt först. Tänk på färg färg du har, och vilken nyans av gnistan du vill ta. Bestäm om du vill ha en glittrande, levande gnistan eller en subtil, metallglans. Det är sant, ogenomskinlig glitter ser bäst appliceras på våt färg, men genomskinliga glitter, skimmer gnistrar och glitter pulver, precis den typ ses i glitter make-up, kan gå rätt i färgen.

2 Öppna din färg och rör om för att emulgera det, med hjälp av en färg omrörare.

3 Häll en kopp färg i en skål. Tillsätt en liten mängd skimmer flingor, glimmerpulver eller annan glittrande ämne i färgen med hjälp mäta skedar. Kom bara ihåg hur mycket du lagt. Rör detta med en andra färg omrörare att blanda glans i färgen.

4 Testa din färg genom att borsta den på en bit av skrot papper. Håll färgen upp mot ljuset, flytta den fram och tillbaka. Tillsätt mer gnistan om du tycker att det är alltför subtil. Testa den igen. Sluta när du är nöjd med skimmer.

5 Räkna ut hur mycket glans du lagt, och vad du behöver för att lägga till den totala satsen att upprepa detta. Till exempel, om du har lagt 1/2 tsk till färgen, sedan en annan halv tsk du använt 1 tsk per 1 kopp färg. Om du har en gallon av färg, det är 16 koppar. För att uppnå samma resultat, skulle du behöva 16 tsk för gallon - men du tog ut en kopp, så du behöver 15 tsk för vad som finns kvar i din gallon, plus resten av ditt test parti.

6 Doctor upp glitter färg med hjälp av din gnistan. Applicera färgen som vanligt.