Hur man bakar en 1,5 pund Fläskfilé

Hur man bakar en 1,5 pund Fläskfilé


Benfritt fläskfilé är ofta den dyraste nedskärningen av griskött i affären. Klipp från ryggen av svin, är filén den mest anbud pork. Enkel att laga mat genom en mängd olika metoder, är bakning eller stekning ofta det föredragna sättet att förbereda filén för tabellen. US Department of Agriculture livsmedelssäkerhet och Inspection Service rekommenderar att tenderloins kokas i en förvärmd 350 graders ugn i 20 till 30 minuter per pund.

Instruktioner

1 Krydda 0,68 kg. fläskfilé såsom önskas. Placera på ett bageri rack i en långpanna eller grunt pan. Lägg 1/2 dl vatten i stekpannan. Täck med aluminiumfolie och grädda i 1-1-och-en-halv timme eller tills en stektermometer läser 160 grader.

2 Linda ryggen med bacon eller prosciutto. Lägg 1/2 kopp hönsbuljong till långpanna och placera ryggen på gallret i rost. Täck med lock rost eller folie och tillbaka för en till en-och-en-halv timme.

3 Fyll en köttinfusions med finhackad vitlök, lök och antingen rosmarin eller dill. Injicera fläskfilé med blandningen, en tum djup, var 2 till 3 inches längs toppen av ryggen. Baka täckt i en långpanna för 1-1-och-en halv timme.