Trampolin spel för barn

Trampolin spel för barn


Studsmattor kan vara en stor källa till motion och glädje för barn. När barnen blir uttråkad av bara studsa, införa några roliga spel att spela med andra för att hålla få användning av studsmattan. Enligt "Att hålla barn säkra på lekstugan" av friska barn, är mer än 100.000 personer skadades varje år på studsmattor, så föräldrarna måste övervaka och kontrollera all studsmatta aktivitet.

Ring runt Rosy

Trampolin spel för barn


Detta spel är en favorit för små barn även när de spelar den på marken. Som barn sjunga "ring runt om det rosigt, fickan full av posies, aska, aska, vi alla falla ned!" de kommer att hitta roligt i faller på studsmattan.

Följ ledaren

Trampolin spel för barn


I Följ ledaren, den person som är ledare väljer olika aktiviteter att göra på studsmattan, såsom att studsa på en fot, jumping jacks eller kullerbyttor. Alla andra måste göra vad ledaren gör. En liknande spel med mer utmaning för äldre barn är Simon Says, där ledaren påstår, "Simon säger göra jumping jacks", eller någon annan aktivitet. Om ledaren inte säga "Simon Says" och barnen följa upp om de åtgärder, då de är ute.

GRIS

Trampolin spel för barn


Många människor är bekanta med detta spel när du tar bilder på en basketkorg, och konceptet är likartad på studsmattan. Den första personen kommer att göra någon typ av stunt på studsmattan. Nästa person har att utföra samma stunt eller han får ett brev. Fortsätt tills alla får en tur att prova, och sedan den andra personen får göra ett stunt. När en person inte på tre stunts --- få bokstäverna P, I och G --- hon är ute.

Orm

Trampolin spel för barn


Spelet ormen använder en hopprep, enligt "Trampolin Spel" av familjer. En person flyttar hopprep fram och tillbaka över studsmattan medan de andra deltagarna försöker hoppa över den utan att röra den. Om spelarna röra linan, då de får vara ormen.

dodge

Trampolin spel för barn


I studsmatta dodgeball, använd mjukt skum bollar eller balled upp strumpor. Vissa människor kommer att vara byglar på studsmattan, och personer med kulorna stå på marken och försöka nå byglarna med bollar. Den sista person som träffas med en boll vinner.

Knäcka ägg

Trampolin spel för barn


Crack ägget har blivit ett populärt spel för trampolin entusiaster. En person imiterar ett ägg genom att sitta ned och inslag armarna runt benen. De andra spelarna hoppa runt, försöker knäcka ägget, vilket händer när personen släpper benen.

Myror i sängen

Trampolin spel för barn


Detta är ett perfekt spel för två barn att leka och har flera varianter. Enligt Small minnen, i "Trampolin Spel" ett barn sover när myror i hennes ant gård komma loss och hamnar i den andra barnets säng. Det första barnet försöker rädda sina myror medan den andra försöker att studsa dem från trampolin. Använd små skum bollar eller balled strumpor som myror, och en vuxen kan kasta dem på studsmattan för att signalera början av spelet. I slutändan, ta reda på vem som vann genom att räkna hur många myror räddades och hur många som studsade studsmattan. För matematik praktiken kan föräldrar quiz barn på subtraktion. Till exempel, om det första barnet började med 20 myror och andra studsade 12, hur många myror räddades? En annan variant är att ha en boll av en annan färg, och tilldela den bollen att vara bidrottning. Om att bee är studsade, den person som försöker att studsa bollarna utanför trampolin vinner automatiskt omgången.