Hur man liggande för tegelhus

Hur man liggande för tegelhus


Enhetliga linjer, tegelhusen tenderar att har traditionell, konservativ arkitektur. De val du gör när landskaps en tegelsten hem bör påverkas av färger, texturer och stil i huset. De naturliga jordfärger av rött tegel kompletterar rika gröna blad och stora vita eller bleka blommor. Det finns ett antal landskapsdesignelement som du kan använda för att accentuera den rustika charm av tegel.

Instruktioner

1 Gör en landskapsplanering plan som omfattar din budget, tidsram och tillgängliga resurser. Skapa en skala diagram över din lott, inklusive huset och alla befintliga träd, gångvägar och garageuppfarter. Gör en prioriterad lista över de element som du vill lägga till gården, och markera dem på diagrammet.

2 Observera odlingsförhållanden i olika delar av din gård. Notera mängden sol ryggen och framsidan emot, fläckar med dränering frågor och vilken typ av jord du har. Använd en jord test kit för att ta reda på pH-nivån och näringsinnehåll.

3 Installera hardscapes du vill lägga till. En svart asfalt uppfart är tålig och funktionell, och kommer inte att förringa uppmärksamheten från huset eller gården. Överväga att sprida ärter grus eller lägga plattor för gångvägar som ger en naturlig övergång till huset.

4 Växt murgröna eller blommande vinstockar längs stängsel för att öka integriteten och tillsätt en frodig bakgrund till din trädgård.

5 Lägg lågväxande perenner längs gångvägar för att lägga till ett stänk av färg till gräsmattan. Till exempel, en alternerande mönster av hostor och impatiens ger gångbanor en polerad look.

6 Bygg cirkulära gränser runt träd att lägga kurvor till landskapet. Kurvor bryta upp de raka linjerna i en tegelsten hem. Ta bort gräs runt träd och sprida en 4-tums lager av grus runt basen.

7 Växt häckar eller träd längs tomtgränsen för att öka integriteten och fördjupa landskapet. Rymd träd beroende på storlek de kommer att vara när mogen, och se till att de inte kommer att störa kraftledningar eller underjordiska ledningar. Som säkringar utvecklas kan du trimma dem att återspegla den stilen i ditt landskap.

8 Installera belysning för funktionalitet och lägga till en mjuk, välkomnande touch på natten. Mount lyktor på båda sidor av dörren, och överväga att lägga en lyktstolpe eller ramp längs vägar.