Hur man tar bort klistermärken från ett båtskrov

Hur man tar bort klistermärken från ett båtskrov


Tillverkarens namn och logotyp klistermärken och dekaler vanligen placeras på skrovet på en båt. Du kanske vill ta bort dem så att du kan placera din egen eller att måla skrovet. När du tar bort klistermärken och dekaler, vara noga med att inte repa skrovet eller använda produkter, såsom aceton, som kan ta bort den befintliga färgen. När klistermärken tas bort, kan en klibbiga rester lämnas kvar. Du kan behöva försöka ta bort återstoden flera gånger innan allt det tas bort.

Instruktioner

1 Skjut en plast rakblad under klistermärke eller dekal. Använd inte en metall rakblad eftersom det kan repa och skada båtens skrov. Försök att lyfta kanten av etiketten. Om det hissar, fortsätter att lyfta fram dekalen tas bort eller det kommer inte att lyfta ytterligare.

2 Fukta en trasa i vatten så varmt som du kan stå för att röra. Ställ in varm duk över klistermärke eller dekal kant under 60 sekunder. Värmen kommer att lossa kanten, så att du kan lyfta den om den har fastnat. Fortsätt att lyfta och ta bort med hjälp av denna process när du fastnar.

3 Fukta en trasa med eukalyptusolja. Gnid oljan på dekalen limmet bort.

4 Fukta en trasa i kallt vatten. Torka båtskrovet att avlägsna eukalyptusolja rester.