Hur man gör en sida vid sida mosaik spegel

Hur man gör en sida vid sida mosaik spegel


Kaklade mosaik speglar föra både färg och textur till din heminredning. Gör din egen mosaik spegel med kakel eller trasiga keramik, skapa ett skräddarsytt spegel för någon vägg i ditt hem. Utforska din kreativitet genom att blanda olika former och färger mosaik för att bilda en spegel ram som är unik.

Instruktioner

1 Lägg din spegel på en plan yta som är täckt med bakplåtspapper. Du kan använda någon form av spegel, med eller utan en ram. Du kommer att skapa en mosaik ram, som du kan göra på toppen av en befintlig trä eller metallram, eller så kan du kakel direkt på spegeln, vilket skapar en fritt formulerad mosaik ram. Du kan hitta mosaikplattor på din lokala hem förbättring butik, eller så kan du kakel bitar av trasiga keramik. Bryt dina keramik genom att placera dem i en plastpåse, linda dem i en handduk och slående dem med en hammare.

2 Skydda del av spegeln som du inte vill kakel med målartejp och vaxat papper. Detta kommer att hålla herrelösa lim eller fogmassa från att komma in på fel plats medan definiera det område som ska kaklade.

3 Placera kakel eller trasiga keramik runt spegeln uppåt så att du kan se former och färger. Placera en liten del av klar vätska Nail, E6000 eller annan stark glas lim på det område som ska kaklade. Tryck på en mosaik eller trasiga keramik ordentligt i klistret. Arbete i små delar så att du kan kakel ramen innan limmet torkar. Arbeta dig runt omkretsen av spegeln. Låt limmet torka helt.

4 Grout sektioner mellan mosaikplattor eller trasiga keramik, trycker på injekteringsbruk i utrymmen med fingrarna. Använd handskar för denna process. Ta bort eventuella injekteringsbruk rester från plattorna med varmt vatten och en svamp innan bruket torkar eftersom det kan lämna en grumlig film på ytan av kakel eller keramiska bitar. Låt fogen torka och ta bort målartejp och vaxat papper från spegeln.