Varför har jag en brännande känsla i benen under natten?

Varför har jag en brännande känsla i benen under natten?


Nattetid ben brännande känsla kan tyda på att du har en allvarlig underliggande sjukdom. Brännande smärta i låren kallas meralgia paraesthetica. Om benet blir svullet eller traumatiserade på något sätt, tryck på nerverna resulterar i smärta, inklusive en brännande känsla, samt orsakar förlamning och andra typer av dysfunktioner i benet.

nerv Entrapment

Webbplatsen för American Academy of ortopediska kirurger förklarar att nerver transport informationen till hjärnan, berättar hjärnan att aktivera ditt motoriska nerver. För att denna process skall kunna uppnås, nerver måste passera under, över, genom och runt dina ben, muskler och leder. Om allt är bra i ditt system, det finns utrymme för dessa nerv sändningar att passera lätt. Men om benet har lidit skada, nerverna kan inte sända på rätt sätt, och det är då smärta uppstår.

överväganden

När benet brinner på utsidan av låret, vare sig det sker på natten eller under dagen, är den laterala lårbens kutan nerv komprimeras eller pressas. Den LFCN är den största sensoriska nerver i benen. Den brännande känsla kan sträcka sig till utsidan av knäet. Din ljumske kan också värk och skinkorna kan skada. I allmänhet är den brännande känslan endast på ena sidan av kroppen. Nerv infångning, eller tryck, som appliceras direkt på en nerv eller en spinal fastsättning av den nerv kan leda till parestesi eller brännande, krypande, stickande, domningar och stickningar känsla att vissa individer upplever på natten.

Identifiering

Parestesi inträffar vanligen i extremiteterna och kan vara en indikator på en allvarlig sjukdom, tillstånd eller störning, eller, å andra sidan, ett tillstånd som det inte så allvarligt. Parestesier kan bero på en infektion, om du upplever inflammation i leder och muskler eller som ett resultat av trauma eller en malignitet.

potential

Tillsammans med de brinnande känslor, kommer domningar och stickningar i det drabbade området. Att peka på området, även lätt, kommer att göra ont. I själva verket kan en lätt beröring ont ännu mer än fast tryck som appliceras på det drabbade området.

andra orsaker

Nattliga benet brännande känsla kan vara resultatet av tillstånd, såsom diabetisk neuropati, diabetes, neuropati eller multipel skleros.