Hur ställer jag in en nostalgi el fondue fontän?

Hur ställer jag in en nostalgi el fondue fontän?


Nostalgi chokladfontän är en liten elektrisk apparat som avger en ridå av smält choklad. Nostalgi Electrics gör små elektriska apparater för hemmabruk och distribuerar till butiker, e-handelsföretag och postordernätverk. De tillverkar tre storlekar av choklad fontäner; mini svart choklad fontän, tre nivåer choklad fontän och kommersiell storlek choklad fontän.

Instruktioner

1 Placera choklad fontän på ett stadigt bord. Placera skruven på toppen av basen, vilket gör att spåret på undersidan av inmatningsskruven är uppradade med stiftet på motorbasen.

2 Sätt en liten nivå på framsidan av choklad fontän skål. Vrid nivåfötterna på undersidan av basen tills bubblan är i mitten av nivån. Fortsätt att göra detta på varje sida och baksidan av skålen, tills chokladen fontän är perfekt nivå.

3 Anslut choklad fontän i ett vägguttag och vrid vredet till höger på framsidan av basen till varm miljö. Låt fontänen värma upp åtminstone tre till fem minuter före fyllning fontänen skålen med smält choklad.

4 Placera fondue chokladen i en mikrovågsugns skål och sätta skålen i mikrovågsugnen. Vrid mikrovågsugn på i två minuter och minska mikrovågseffekten till halv. Efter två minuter, rör om chokladen. Fortsätt tills chokladen är helt smält. Inte lägga fast choklad till den smälta chokladen i fontänen; det kan fastna i skruven och orsaka maskinen att sluta köra.

5 Spoon smält choklad i den förvärmda choklad fontän skål. När all choklad är i botten, vrid omkopplaren till vänster för att köra motorn. Titta på choklad strömma upp genom toppen och spiller över de nivåer för att göra ett ark av choklad. Ordna doppa objekt på en tallrik; har träspett och servetter till hands.