Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband

Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband


Tie färgning, den stora modefluga av 60-talet, är hip igen. Men det är inte nödvändigt att spendera en förmögenhet att köpa slips färgade objekt när det är roligt och inte så svårt att göra själv. Den Färgmodelltie du skapar beror på vecken du använder och var du placerar gummibanden. Det finns många motiv från lätt till mycket avancerade. För att göra din egen slips färgade skjortor, börja med 100% bomull T-shirts. Se till att du befinner dig i ett väl ventilerat utrymme. Använd blanda flaskor med kontroll lock. Och se till att du har massor av gummiband.

Veck eller ränder

Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband


Börja att vika ditt material på ett dragspels gånger från en ände till den andra. Fäst luckan med gummiband på 1 tums mellanrum. Placera i en ljus färg först. Skölj tills vattnet är klart. Ta bort gummibanden och veck i motsatt riktning (vertikalt) med hjälp av samma dragspel veckningen. Återigen, säkra med gummiband på 1 tums mellanrum. Placera i en mörkare färg färgämne. Skölj tills vattnet är klart. Ta bort gummiband och hänga på tork.

Prick Design

Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband


Plocka upp ditt material i mitten och sätta ett gummiband om 2 inches från mitten. Samla material och sätta ett gummiband 2 inches ner från den första. Fortsätta att samla in och sätta gummiband var 2 inches. Placera i din färg val av färg. Ta bort och skölj tills vattnet är klart.

cirklar

Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband


Plocka upp en liten del av ditt material och säkra tätt med ett gummiband. Flytta över några inches och upprepa. Fortsätt tills du har täckt allt material, inklusive ärmarna om du dör en T-shirt. Storleken på cirkeln beror på hur mycket material du har dragit genom gummiband. Placera i färg. Ta bort och skölj.

Spiralen

Olika Tie Dye Designs Använda Gummiband


Plocka upp tyg i mitten, sedan rotera för att skapa en spiral. Fortsätt att vrida tills all tyget vrids in en skiva. Säkra med gummiband skär i centrum som skivning en cirkulär cirkel, med minst tre gummiband. Squirt olika färgade färgämnen mellan gummibands avsnitten på båda sidor och i mitten av den samlat material. Låt sitta i flera timmar, skölj tills vattnet är klart färgämne.