Hur att begära en personlig Sponsring

Hur att begära en personlig Sponsring


Personliga sponsring erbjuda ekonomiskt stöd för en viss individ. En högskolestudent försöker att studera utomlands för ett år kunde samla in pengar för utgifter genom en personlig sponsring. En amatör förbereder sig för nationella tävlingar kan också få hjälp för kostnader genom en personlig sponsring. Givare ger sponsring eftersom de tror på individen. Men att hitta personliga sponsring är ofta utmanande eftersom vanligtvis begär ut nummer givare. Starta tidigt och återstående bestäms är en av nycklarna till framgång.

Instruktioner

1 Granska dina skäl för att vilja eller behöva en personlig sponsor. Personliga sponsorer vanligtvis vill hjälpa en person att uppnå något positivt, berikande eller upplyftande, såsom efterbehandling college eller vinna en tävling. Donatorer är mindre benägna att sponsra människor som söker personliga räddningsaktioner för finansiella problem eller liknande skäl.

2 Identifiera eventuella donatorer baserat på vad du försöker åstadkomma. En ung golfare letar efter en sponsor bör rådgöra med sin tränare och andra i golf community. En högskolestudent planerar att studera utomlands bör nätverk med skolan tjänstemän om möjliga donatorer. Lokala välgörenhetsorganisationer som United Way, Frälsningsarmén eller ett lokalt kapitel av National Urban League kan också ge förslag för personliga sponsorer baserat på dina mål.

3 Studieansökningsförfaranden för grupper och organisationer som erbjuder personliga sponsring för personer med mål och syften som liknar ditt. Begär personliga sponsorer i enlighet med riktlinjerna.

4 Skapa en webbsida värva personliga sponsring. Använd webbsida för att berätta besökarna om din bakgrund, prestationer och vad du planerar att göra med hjälp av en personlig sponsor. Använder sociala nätverkssajter för att främja sidan.

5 Beställ andra personliga sponsring genom att skriva brev till privatpersoner, däribland släktingar, vänner och andra personer du känner. I brevet beskriver din verksamhet eller behöver och varför det är viktigt. Be om en viss summa pengar - eller en rad möjliga donationer - som du erbjuder mer information om den personliga sponsring och varför personen ska donera. Skicka brev till så många människor som möjligt och följa upp med telefonsamtal.