Hur man löser 6 Band pusselring

Hur man löser 6 Band pusselring


Ett pusselring är i grunden en knut-arbetsmönster tillverkad av spärrband. Det är ett smycke som kan tas isär och sätta ihop igen, ger pussel effekt. Pusslet ring är känd för att ha uppfunnits av en turkisk man som ville säkerställa trohet hans hustru. Han konstruerade en ring som skulle komma isär om den tas bort. Det är därför pusselring är också känd som den turkiska vigselring. Pusselring kan ha många band. De vanligaste har antingen 4 eller 6 band. De kommer vanligtvis med instruktioner om hur man löser dem. Detta artiklar går över hur man löser en 6-band pusselring. Varje band är något annorlunda så var uppmärksam på de du arbetar med.

Instruktioner

En uppmärksam på diagrammet ovan. Det visar de olika länkarna och namnen på dem. Det kommer att vara bra att veta vilka ringar jag tänker på i stegen nedan.

2 Ordna alla bitar så att de uppåt. Fit bar ring 1a och bar ring 1b tillsammans. Fit bar ring 2a och bar ring 2b tillsammans genom att vrida dem moturs tills de passar perfekt. Nu håller V-ring 1 och V-ring 2 mellan pekfingret och tummen med de andra bitarna fortfarande tillsammans.

3 Gör en "Figur 8" genom att fortsätta att hålla V-ringen 1 och 2 under rotation Bar ring 1a / b och Bar ringen 2a / b tills de korsar varandra. Se figuren nedan.

4 Fortsätt att hålla allting ordentligt på plats och vrid V-ring 2 medurs 90 grader.

5 Lätta upp trycket till baren ringarna så att du kan flytta V-ring 2 i läge av stapeln ringen 1a / b kombination. Detta gör du genom att vika "V" en del av V-ring 2 rakt in siffran "8". Det bör passa perfekt.

6 Nu gör samma sak till V-ring en som du gjorde med V-ring 2 i steg 5 för att stoppa den på plats. Det är allt. Du har precis sammanställt en sex-band pusselring.