Hur får man en fotboja Tattoo

Hur får man en fotboja Tattoo


Fotled armband tatueringar är ett populärt val för kvinnor eftersom de kan utnyttja feminina design och samtidigt förbättra den sexuella överklagande av sin fotled, speciellt när du bär sandaler och höga klackar. Många mönster kan flatteringly lindas runt ankeln och möjligen även utvidgas något på foten.

Instruktioner

1 Begrunda en design. Många tatueringar mönster lämpar sig att lindas runt denna kroppsdel, speciellt vinstockar som kan dras för att följa den naturliga kurvor av en viss fotled. Att lägga till färg, och din egen stil, lägga till några av dina favorit blommor eller vissa insekter som fjärilar eller nyckelpigor. Tribal bitar, celticfnurror, taggtråd och allt som normalt slingorna också fungerar bra.

2 Tänk på storlek. Vill du ha en prydlig kedja som på avstånd kan se ut som en riktig fotlänk eller vill du ha en större bit? Detta kommer att vara en viktig del av ditt beslutsfattande när man tittar på tatuering mönster.

3 Placera din tatuering. Fotled armband tatueringar kan placeras antingen fotled, så vilken du väljer kan eller kan inte hålla speciell betydelse för dig. Bestäm hur lågt du vill att tatueringen att gå och om du vill ha någon del av det rinna ner på foten.

4 Bestäm färg. Om du tänker för en tribal bit, är de vanligtvis göras i svart, även om de har gjorts i andra färger. För andra konstruktioner, vissa fotled armband tatueringar gjort i svart och grått och andra i levande färger.

5 Faktor i smärttolerans. Ju närmare till ankeln ben du placerar din anklet; ju mer det kommer att göra ont. Om du väljer att förlänga en del av det på foten, kan du finna att området ännu känsligare.

6 Tala med din tatuerare. Få hans åsikt och förslag på de olika mönster som kommer att avsluta bra för en fotled armband. Om du inte redan har en vanlig tatuerare, sedan tala med flera att avgöra vilket skulle göra det bästa jobbet.

7 Använd en eftervård regim. Om du har andra tatueringar, har du förmodligen redan vet vad eftervård metoder som fungerar bäst för dig; annars, lyssna till råd från din tatuerare. Genom att ta väl hand om din fotled armband tatuering, kommer du att bidra till mindre skorpbildning, snabbare läkning och en mer levande slutprodukt.