Vad Household Products kan du mata till en Holly Bush?

Vad Household Products kan du mata till en Holly Bush?


Holly buske utvecklar röda eller gula bär som kontrast mot en djup vintergröna blad. Holly buskar kräver minimal matning endast en gång eller två gånger per år. Övergödning kan skada anläggningen.

kaffesump

Holly buskar frodas i sur jord. Kompost eller kompost som skapats med kväverika kaffesump ökar surheten i jorden samtidigt som det bidrar näringsämnen och hälsosamma jordbakterier. Hem trädgårdsmästare kan samla begagnade kaffesump i en kompost behållare, och använda den resulterande kompost för att mata Holly buskar upp till två gånger per år. Befrukta, sprida kompost en tum djup runt basen av Holly Bush.

trädgårdsavfall

Barr och eklöv erbjuder en sur kolkälla till komposthögar och kompostmaterial. Lägg de förbrukade bladen som faller på gården till en kompost bin med frukt- eller grönsaksrester från köket. Låt materialet att sönderfalla i en svart jord liknande kompost och sedan lagra den runt basen av Holly Bush.

Köks Scraps

Trädgårdsmästare kan slutföra en järnek buske kompost gjord med hushållsprodukter genom att lägga till köks rester till komposten, förutom kaffesump och förbrukade blad. De kasserade Avfall från frukt och grönsaker, såsom frön, stjälkar, och peeling, bidrar en mängd olika näringsämnen. Jordnötter och äggskal kan också komposteras för att mata en järnek buske.