Hur man hittar tidigare adresser

Hur man hittar tidigare adresser


Att hitta en persons tidigare adress är inte så svårt som man kan tro. Om du är villig att hålla kontroll alternativ och ställa frågor, bland annat slogging igenom en hel del gamla skivor och pappersarbete, ta reda på var en person som används för att leva är faktiskt ganska enkelt så långt detektivarbete går. Dessutom finns det många sökmotorerna som kan göra jobbet ett ännu enklare en.

Instruktioner

1 Samla all information du kan om den person vars tidigare adress är det du letar efter. Du bör ha sitt fullständiga namn (inklusive mellannamn om det är möjligt), ålder, flicknamn (i förekommande fall) och annan nyttig information såsom deras personnummer.

2 Genomför en sökning med en omvänd uppslagning motor. Dessa sökmotorer kommer att kontrollera en persons namn mot poster för adresser och ibland telefonnummer. Några av dessa motorer kostar pengar, men andra, såsom 123 människor är gratis.

3 Kontakta länet tingshuset i området som en person som används för att leva. Om du ber att se skatte register eller äktenskap poster för den personen, kommer dessa poster har sin tidigare adress på dem. Om du vill kopior av de poster som du kommer att vara skyldig att betala en kopieringsavgift, men ofta bara titta på offentliga register är gratis.