Täckt vagn hantverk för barn

Täckt vagn hantverk för barn


Ofta i samband med västerut migration av pionjärerna, täckta vagnar var avgörande för att transportera varor och personer till det nya territoriet. Hantverk projekt relaterade till täckta vagnar kan tjäna som en praktisk pedagogisk erfarenhet för barn som de lär sig om dessa rejäla själar som trotsade det okända. Det finns ett antal variationer som kan vara utformad, som alla bör vara roligt för barnen.

Enkel Covered Wagon

Farkosten en täckt vagn på ett sätt som är lätt för ett litet barn, börja med en skokartong eller vävnad rutan, konstruktionspapper, lim och en markör. Spåra fyra cirklar med hjälp av en plåtburk som guide. Skär cirklar ut, och du har hjulen. Täck lådan i brunt konstruktion papper, limma hjulen på lämpliga platser. För att göra skyddet för vagnen, limma ett vitt pappersark i en båge över rutan. Med hjälp av en markör, lägga till dekorativa detaljer, såsom ekrar till hjulen eller detaljer till vagnen locket.

Stor låda Covered Wagon

För ett hantverk projekt som är så mycket roligt att spela in eftersom det är att skapa, göra en jätte täckt vagn. Ta ett kylskåp låda och skär de flesta av den övre panelen av. Lämna en remsa i ryggen så att rutan kommer att hålla sin form. Tejpa en lång pinne, såsom ett kvastskaftet, i var och en av de fyra hörnen av lådan. Låt barnen gå galet att måla sidorna. Antingen skurna hjul från kartong att limma på eller måla hjulen på. När färgen torkar, drapera ett vitt lakan över fyra pinnar och dra åt. Häfta det till sidorna av rutan för en säkrare passform. Lägg till en bänk eller stolar inuti lådan och din vagn är redo för spel.

Craft Stick Wagon

En mer utmanande version av en täckt vagn kan utformad med släta och skårade hantverk klubbor, lim, kartong och en brun papperspåse. Skapa sängen av vagnen med hjälp av skårade hantverk pinnar (även kallade kompetens pinnar) för att göra en rektangel. Knäppa ihop dem så att de är staplade tre eller fyra hög. För att göra botten av vagnen, rada upp 11 vanliga hantverks pinnar, platt på bordet fronten horisontellt. Placera två pinnar på toppen av båda sidor vertikalt och limma dem alla tillsammans. Fäst bädden till botten. Limma en pinne till varje hörn av sängen för att stödja vagnen kåpan. När limmet är torrt, skapa locket från papperspåsen. Spåra hjulet formen på en bit kartong och klipp ut. I vart och ett av hjulen, sätter ett hantverk pinne i mitten och lim. Limma hantverk pinnar från två av hjulen tillsammans, skapar axeln, och fäst till kroppen av vagnen. Även om det inte är nödvändigt, kan du måla vagnen för en mer realistiskt utseende.