Hur tar man bort fläckar från PLATTA

Hur tar man bort fläckar från PLATTA


Flag är en term som används för en mängd olika typer av sten som är lämpliga för beläggning eller golv. Det är något porös och vanligtvis tätad när den används inomhus, men utomhus stenplatta tillåts väder. Stenplatta utsätts för många potentiella färgningsföreningar oavsett om det är inom eller utanför hemmet. Exteriör stenplatta utsätts för mer smuts och skräp än inomhus sten, men den ena kan plötsligt ge dig fläckar och fläckar. Dessa är lättast att ta bort om du vet vad fläcken är, men om du inte gör det, kan du behöva experimentera med ett par olika reningsmetoder för att få ut färgningen.

Instruktioner

1 Använd en högtryckstvätt på utomhus stenplatta för att spränga bort fläcken. Detta kommer att fungera på många typer av fläckar, men inte fet, rost eller kemiska markeringarna. Högtryckstvätten kan användas med rak vatten eller en tvålblandning för att avlägsna fläcken.

2 Gör en pasta av ett avfettningsmedel diskmedel och gnid in fläcken. Använd en skurborste för att verkligen komma in i spåren och gropar av stenarna. Skölj området noggrant och åter scrub om fläcken är kvar. Detta fungerar på oljiga fläckar.

3 Applicera en sten renare och vitmedel enligt förpackningens anvisningar. Denna typ av produkt kommer att fungera nästan som en blekmedel och dra ut fula missfärgningar. De vitaliserar också stenen, särskilt om det är gamla och oförseglade. Det är perfekt för ansökan innan tätningsPLATTA.

4 Gör en utspädning av utomhus mögel renare som tillverkaren rekommenderar. Du kan blanda det i sprayflaska med erforderlig mängd vatten och spraya på fläckarna om de är ekologiska. De flesta produkter kräver kemikalien för att sitta på fläcken i 30 sekunder, men den kan variera med produkten. Omrörning fläcken med en skurborste kommer att bidra till det. Efter att den korrekta mängden av tid har förflutit, skölj fläcken bort.

5 Blöt en trasa i ättika och tillämpas på fläcken. Du kan behöva skrubba en bit. Vinäger innehåller ättiksyra, som kommer att bryta ned många typer av fläckar. Det är också giftfritt, vilket gör den idealisk för användning i hemmet där husdjur och barn kan variera.

6 Täta PLATTA när du har lyckats bort fläcken. Om färgning inträffar i framtiden kommer du inte att behöva arbeta så hårt för att ta bort dem. Tätning kommer att hålla den stenlagda från vittring och flisning på kanterna så snabbt.