Hur man lägga linoleumgolv

Hur man lägga linoleumgolv


Linoleumgolv är nära besläktad med plastgolv; i själva verket de flesta linoleum du kan köpa idag till stor del består av vinylkomponenter. Vad gör det linoleum är införandet av växt hartser och andra naturliga ingredienser som helt används för att tillverka linoleum innan uppfinningen av vinyl. Linoleum kakel installera samma sätt som vinyl, och har samma fördelar --- lätt att skära, enkel att lägga och inga fogarna nödvändigt.

Instruktioner

1 Använd krita stödlinje för att markera från golvet i fyra kvadratiska sektioner med två linjer som skär i mitten av rummet. Ställ en vinkelhake vid korsningen för att säkerställa linjerna är 90 grader från varandra. Re-snap linjerna, om det behövs.

2 Använd en tandspackel för att sprida kakelfix över några kvadratfot golvet i mitten, över det område där de två linjerna korsar varandra. Du bör fortfarande se linjerna genom limmet.

3 Ställ in en linoleum kakel i mitten av golvet, i korsningen, kantad av två av linjerna. Tryck på brickan ordentligt i klistret.

4 Ställ in nästa plattor av den första, stångas kanten av plattorna tillsammans först och sedan släppa resten i golvet, så att sömmarna är täta.

5 Spread ytterligare lim och bygga utanför den första plattan, ut längs linjerna mot kanterna av rummet. Fortsätt tills du har lagt alla fulla brickor som passar i rummet.

6 Låt plattorna som under 12 timmar. Mäta de utrymmen runt omkretsen av rummet, vid väggen. Cut linoleum plattor för att passa genom att göra ytan med mattkniv och sedan knäppa plattan i linjen. Ställ in brickor med skurna kanter som vetter mot väggarna. Låt dem satt natten.