Roaring 1920 partiinbjudan idéer

Roaring 1920 partiinbjudan idéer


20-talet i Amerika markerade en dynamisk period både konstnärligt och kulturellt. Detta var tiden för Flappers och Art Deco. Förbud var närvarande, och dess motrörelse såg skapandet av speakeasies, eller underjordiska sprit salonger. Denna episka period gör ett stort tema för ett parti, oavsett om det utveckla eller tillfällig. Men innan festen börjar, se till att alla vill komma. Gör en imponerande 1920-talet inbjudan att väcka dina gäster intresse.

Flapper inbjudan

Om du planerar en elegant 20-talet parti, det finns inget bättre sätt att göra detta än att kanalisera klaff mode, som förevigades under 20-talet av filmstjärnor och modemagasin. Klaff mode var en skarp kontrast till dess konservativa Victorian och Edwardian föregångare. Skapa en modern inbjudan med en klaff tema med att skissa en klaff med bläckpennor. Skissen ska vara abstrakt och bekymmersfri att uppnå en elegant stil. Ett knep för att göra detta är att använda några färger. Till exempel, skissa din klaff med svart bläck, och accent med rosa eller röda hennes klänning och klackar. Förlänga klaff armar och ben, för att understryka den skandalösa kvalitet dress (damer en tidigare tidpunkt chockades Flappers som vågade avslöja deras lemmar). Insidan av inbjudan bör omfatta fashionabla och vågade detaljer. Till exempel, gör det ett krav för dina gäster att bära korta klaff kjolar och klackar.

Great Gatsby Inbjudningar

"The Great Gatsby" av F. Scott Fitzgerald är en ikonisk roman av denna period. Detta skulle vara en bra idé för en bokklubb part. Alla har läst denna roman, och många har också sett filmen med Robert Redford. Detta kort har en annan känsla att det än klaff inbjudningar. Detta kort ska signalera glamour och intellekt. Minnesvärda intryck från nya och film är Gatsby tidlösa vit kostym och Daisy och hennes våg frisyr. Skisser bör framkalla glamour och slarv som är indikativ för Gatsbys livsstil. Liksom klaff inbjudan, bör denna inbjudan använda några färger. De bör vara neutrala, dämpade toner som beige och marin, att skildra en diskret elegans. Använd klassiska serif typsnitt för att främja denna känsla av elegans.

Speak Kort

Speakeasies var olagliga ställen att köpa alkohol under förbudstiden. Speakeasies bidragit till en spännande underjordisk nattliv; förutom alkohol, skulle det också vara levande jazzband och dans. Detta skulle vara ett stort tema för eleganta fester för vuxna deltagare. Utnyttja delar av alkohol och jazz i din inbjudan. Till exempel kompensera ett grafiskt av en cocktail med en saxofon. Livliga bilder av dansare skulle vara bra tillägg för nattlivet kvaliteten på inbjudan. Till skillnad från Gatsby inbjudan, använder starka färger som rött eller kungsblå för inbjudan.