Hur konvertera en DPNs Mönster till rundst

Hur konvertera en DPNs Mönster till rundst


Stickning i runda är en teknik som är användbar för en rad olika projekt, från strumpor till tröjor och pannband. Man kan sticka runt i en mängd olika sätt; för ett stort projekt, kan du i allmänhet använda ett par cirkulära stickor. För mindre stickprojekt, men du antingen måste dubbel spetsiga stickor (DPNs), två uppsättningar av cirkulära nålar, eller en lång rundst för "magiska loop" stickning. Varje gång du har en stickmönster som kräver strumpst, kan du konvertera den för användning med rundstickor.

Instruktioner

1 Lägg upp det antal som krävs stygn att mönstret kräver. Den enda skillnaden är att för ett mönster med hjälp av DPNs, kommer det att berätta dig att dela stygn mellan tre eller fyra nålar. För magisk slinga, kommer du att kasta om alla dessa maskor på en nål.

2 Skjut stygnen på kabeldelen av rundst. Fördela maskorna i två, och separera de två delarna lätt med fingrarna. Dra kabelslingan genom centrum av de två sektionerna av stygn, så nu har du hälften av maskorna på en nål och hälften på den andra.

3 Dra den högra nålen ur sina maskor; glida stygnen tillbaka ned kabeln. Använd höger nål att sticka maskorna från den vänstra nålen. När du är klar med dem, skjut obearbetade stygn upp på den vänstra nålen och arbetade stygn tillbaka ner kabeln. Fortsätt att upprepa detta mönster runt för kontinuerlig magiska slinga stickning.

1 Lägg upp erforderligt antal stygn, med endast en rundsticka. Sedan överföra hälften av dessa stygn till andra rundst genom att halka dem från första nålen och på den andra.

2 Skjut stygnen ner kablarna till de andra ändarna av nålarna, rada upp de gjutna skär i centrum. Håll arbetsänden av garnet på höger st, och använda dinglande hälften av den vänstra nålen att sticka maskorna från den vänstra nålen.

3 Dra den högra nålen genom stygnen att sätta maskorna i den andra änden av det, och förvandla ditt arbete så att detta nålen är nu på vänster sida. Använd dinglande slutet av denna nål att sticka sömmarna från det. Upprepa denna process kring ditt arbete.