Hur man använder en Sony RDR-GX350 DVD-inspelare

Hur man använder en Sony RDR-GX350 DVD-inspelare


RDR-GX350 är en set-top-DVD-brännare som utvecklats av Sony. Till skillnad från DVD-inspelare som ansluts till datorn, ansluter RDR-GX350 till datorn och gör det möjligt att spela in live-tv-program direkt till DVD. Skivorna som du spelar med RDR-GX350 kommer omedelbart att spelas i vanliga DVD-spelare. Inspelningsprocessen för RDR-GX350 är enkel och lätt att få kläm på.

Instruktioner

1 Tryck på "Eject" -knappen på din RDR-GX350 fjärrkontroll. Denna knapp slår på enheten (om den är avstängd) och mata sin skivfacket.

2 Sätt i en tom inspelningsbar DVD-skiva i skivfacket på din RDR-GX350. Tryck på "Mata" knappen på fjärrkontrollen igen för att stänga skivfacket.

3 Tryck på "PROG" (förkortning för "program") på din RDR-GX350 fjärrkontroll tills TV-kanal eller videoingång som du vill spela in visas på TV-skärmen.

4 Tryck på "Record" -knappen på RDR-GX350 fjärrkontroll för att börja spela in vad som är på TV direkt till DVD. Om du trycker på "Record" och gör ingenting, kommer DVD-inspelaren fortsätter att spela in tv tills skivan är helt full.

5 Tryck på "Paus" när som helst om du vill pausa inspelningen av din DVD. Du kan sedan trycka på "Paus" för att återuppta inspelningen. Tryck på "Stopp" när som helst om du vill stoppa inspelningen av din DVD. När inspelningen är klar, om du vill spela vad du just spelat in på RDR-GX350, kan du trycka på "Play" -knappen på fjärrkontrollen.