Hur man tecknar Helios

Hur man tecknar Helios


Helios är Titan solguden i den grekiska mytologin. Varje morgon han väg sin vagn dragen av fyra bevingade hästar upp från öster och över himlen in på kvällen. Runt huvudet lyste utstrålning av solen som lyser länderna nedan. Han symboliserar kraften i solen, eder och visuell syn. Han är ofta som en stilig skägglös man klädd i en tunika. För att rita Helios i all sin prakt, stående på sin vagn och bland hans fyra bevingade hästar, är en komplex vision. Rita genom att öva en steg-för-steg metod.

Instruktioner

1 Skissa den totala kompositionen med hjälp av enkla former och dra lätt. Orientera pappret till liggande så att den är längre än den är hög. Rita en grundläggande vertikal oval att representera där Helios kommer att vara i mitten av den högra sidan av bildplanet. Rita en cirkel under honom att fungera som den främre hjulet på vagnen. Gör formerna tillräckligt stor för dig att senare lägga till detaljer men tillräckligt liten så att hela kompositionen får plats på papperet. För den närmaste hästen till vänster, rita en stor horisontell oval för att beteckna där det kommer att bli. Dessa grundläggande former är att kartlägga sammansättningen, och att de inte artikulerar formulär ännu. Radera och flytta runt dem tills de är ungefär rätt storlek och var du vill att de ska vara.

2 Börja dra största kroppsdelar och vagnsdelar, fortsätter att använda enkla former. Nu är du anger var de stora kroppsdelar är: torso, ben, armar och huvud. För hästen, rita cirklar för att representera de övre benen, baksidan och framsidan av ryggen, nacken och huvudet. rita också en stor båge bredvid hästen för att representera den närmaste vingen. För vagnen, dra en horisontell linje som fungerar som den plattform som Helios står. Också skapa en krökt struktur framför honom för honom att luta sig mot.

3 Rita kläder och mer detaljerade funktioner i Helios, hästarna och vagnen. Ni nu skulptera de grundläggande former i mer artikulerade delar. Anslut ledningarna tillsammans för att rita konturerna av hans kropp och tunika. Anslut hästen former tillsammans, inklusive vingen, för att göra det till en mer integrerad form. Lägg mindre delar till vagnen, såsom ekrar på hjulen och stöden på framsidan. Rita repen som förbinder springare till sin vagn. Börja skissa på de övriga tre hästar genom att duplicera en i fronten, medan tillsats av små variationer, såsom vinklar huvudet och benen. Rita den grundläggande formen av aureolen av solen runt huvudet. Rita radiella linjer som utgår från att förmedla sin utstrålning.

4 Rita fina detaljer, såsom mönster runt vagns, ögon och hovar på hästar. Också lägga till detaljer till Helios tunika och ansikte. Utarbeta den utstrålning som härrör från hans huvud genom att experimentera med olika typer av raka och vågiga linjer. Rita fjädrar på vingarna och lägg moln på himlen bakom honom. Fortsätt att lägga till fler detaljer till ritningen känns färdig.