Hur man koppla in en bränsletanken

Hur man koppla in en bränsletanken


Installera en ny bränsletanken har flera överväganden. Att välja en lämplig plats som är både säkra och uppfyller lokala byggnormer är din första beslut. Tanken är idealiskt beläget utanför hemmet, på samma sida som uppvärmningsutrustning i källaren. Det bör vara borta från hemmets takfot och på en plats som inte kommer att utsättas för mekanisk skada från gräsklippare, fordon eller andra hushållsaktiviteter. VVS den nya tanken kräver vissa grundläggande verktyg och rätt rörledningar.

Instruktioner

1 Placera tanken på sin sida på en plan yta och trä de fyra benen i fästena på undersidan av tanken. Dra benen med en rörtång.

2 Ta bort det första locket på toppen av tanken. Sprid rör knark på trådarna i 2-tums galvaniserade rör, tråd i hålet och dra åt med skiftnyckel. Positionera påfyllningskåpan ovanpå detta rör.

3 Lossa nästa locket direkt bredvid den sista. Sprid rör knark på trådarna i ett 1/4-tums galvaniserad stålrör, vent larm och svanhals trådar. Trä ventilations larm i hålet, röret i ventilations larm och svanhals på toppen och dra åt med skiftnyckel.

4 Ta bort den sista locket på den andra sidan av tanken. Sprida pipe dope på gängorna på oljemätaren och montera in i hålet. dra försiktigt med skiftnyckel.

5 Förslut andra hål med lock och rör knark.

6 Kontakta en lokal mekanisk företag att ansluta tanken till din ugn.