Harley Davidson Födelsedagspresenter

Harley Davidson Födelsedagspresenter


Harley-Davidson är en av de mest kända namnen i motorcykelmärken, med över 100 års historia. Harleys cruising cyklar och lätt anpassas till förarens önskemål. Om någon på din gåva har en Harley-Davidson, är en födelsedagspresent Harley-Davidson säker att uppskattas. Harley åkare är kända för att ha bra varumärke lojalitet och njuta av att visa upp sin hängivenhet med kläder, heminredning och även leksakerna de köper till sina barn.

Kläder

Harley-Davidson dräkt gör stora gåvor för entusiasten som gillar att visa sin kärlek till varumärket. Kallt väder redskap är den perfekta presenten om mottagarens födelsedag infaller inom en vinter månad. Kläder för kallt väder inkluderar uppvärmd trosskydd, uppvärmda jacka liners, batteridrivna uppvärmda handskar, reflekterande, vindbeständiga hattar, vindresistent halsrör och öronvärmare. Harley-Davidson varma väder redskap inkluderar perforerade jackor, t-shirts med olika logotyper och bilder, luftflöde perforerade handskar och hydra västar. De har också glasögon, västar och hög synlighet växel för säker körning. Skor inkluderar ridstövlar, arbete stövlar, sportskor och damer ridstövlar och skor. De erbjuder även militära redskap såsom läder bombplan jackor, flyg jackor, långärmade sticka tröja och platta toppkåpor.

Gåvor för hemmet

Det finns en hel del födelsedag gåvor du kan få att utrusta hemmet i licensierade Harley-Davidson produkter. För entusiasten som har sin egen i hemmet bar, finns Harley-Davidson snapsglas, ölsteins, bar caddies, flasköppnare, flaskuppsättningar, underlägg, vin och Pilsner glasögon och ost styrelser. Harley-Davidson har också gott om andra användbara och dekorativa föremål för kontor och hem, såsom visitkort fall, semester prydnadsföremål, mynt banker, fotoalbum, trinket lådor och presentpåsar. Det ett brett utbud av klockor, grafiska plåtskyltar, bilder, affischer och tavelramar som skulle se bra ut på mottagarens vägg. Pressgjuten motorcykelsamlar finns tillgängliga i ett brett utbud av Harley-Davidson färger och motorcykel modeller. Harley-Davidson köks gåvor inkluderar chipotle varm sås och kokböcker.

leksaker

För unge på hjärta, det finns många Harley-Davidson varumärke tillgängliga gåvor. Harley-Davidson leksak motorcyklar finns i en mängd olika storlekar och färger, från specialutgåva brand- och polis modeller till fjärrstyrda motorcyklar. Det finns leksaker för barn från spädbarn till tonåringar. Spädbarn leksaker inkluderar Harley-Davidson Roaring Rocker, en gungande motorcykel som har äkta Harley-Davidson ljud. Yngre barn kan också njuta av Harley-Davidson ljus och ljud trike som har arbetsbelysning och ljud. För den lilla mekaniker, erbjuder Harley-Davidson den KidKraft Harley-Davidson Workbench som har trä verktyg och bygg bitar som kommer i trä finish och Harley-Davidson underskrift orange och svarta färger. Andra leksaker inkluderar brädspel, videospel, modellbilar, plysch leksaker och böcker.