Fotboll Målning Idéer för My Bedroom

Fotboll Målning Idéer för My Bedroom


Skapa ett rum inspirerad av din kärlek till fotbollen genom att välja färger och mönster som väcker din favorit förflutna tid. Måla ditt sovrum med en fotboll tema kommer att komplettera andra fotbolls tema inredning som överkast, affischer och gardiner. Titta på arkitekturen i rummet när man väljer färger. Eftersom mörka färger tenderar att göra ett rum känner mindre, plocka ljusare färger för små utrymmen.

Svarta tavlan Paint

Tavlan färg skapar en yta för kartläggning av pjäser och hålla poäng. Den går på lika enkelt som vanlig färg och kommer i en mängd olika färger så att du kan matcha det till resten av rummet. Använd tavlan färg på en hel vägg, eller måla en rektangel med en dekorativ kant. Du kan även måla en fotbollsplan med tavlan färg, komplett med vita varvet linjer för att kartlägga spelar lättare.

Team Colors

Varje fotbollslag har sina egna färger. Använd färgerna i ditt favoritlag för dina väggar. Om färgerna är för mörka för utrymmet, väljer ljusare nyanser eller använd en neutral färg för stora utrymmen och laget färgar för en accent väggen och gjutning. Om du har mer än ett favoritlag, använd NFL färger för att skapa förutsättningar för resten av din inredning.

Mural

Om du är konstnärligt benägna, kan du måla en väggmålning med dina favoritspelare. Använd ett fotografi som en guide, och spåra ut bilden innan du börjar måla. Om du inte är bekväm att måla en komplicerad bild, hyra en konstnär att måla det för dig eller använda väggdekaler. Du kan också skapa en enklare väggmålning genom att måla en fotboll tillsammans med hjälmar av dina favoritlag.

Gränser

Använd schabloner för att måla små fotbollstema bilder runt fönster och dörrar. Välj några olika bilder, som en fotboll, hjälm, jersey, vimpel eller trofé. Måla dem i vilken ordning du väljer, och upprepa mönster runt i rummet.