1970 Kostymer för damer

1970 Kostymer för damer


Under 1970-talet var en tid då många människor trodde på att göra fred och inte krig. Det var också en tid då klocka botten byxor och vit knähöga stövlar var populära. På dansscenen många damer bar korta klänningar med klocka ärmar och stövlar.

Go-Go Dancer

En go-go dansare kostym är ett bra val om du har inget att invända mot att bära en mycket kort klänning och vita knä höga stövlar. Att klä sig som en go-go dansare, valde en kort klänning med en blandning av färger som varm rosa, gult och orange och ärmar som blossar på handleden. Klänningen du bär ska krama din kropp, men det bör inte ha alltför snäv passform. Bära en matchande pannband.

hippie~~POS=TRUNC

Under 1970-talet var en tid då hippie utseende var populär. Om en hippie är vad du vill klä upp som, bära ett par trasiga klocka botten jeans och en tie-dye skjorta eller en kort grimma topp som band runt halsen. bär också ett pannband över din panna och knyta den på baksidan av huvudet. Använd en halsband eller två eller ett halsband gjort av snäckor. Lägg till ett par runda tonade glasögon med trådramar. Hippies var kända för att gå barfota, men du kanske vill bära ett par sandaler eller skor.

Hippie bondflicka

Om du vill klä upp som en hippie bonde flicka, bära en friflytande fotsid kjol gjord av bomull och en spets trimmas bonde blus. Ditt hår bör bäras långa, friflytande och skildes ner i mitten. Om du inte har långt hår, kommer en lång peruk ger dig det utseende du vill. Eftersom hippies ansåg sig blomma barn, bära en blomma i håret. Gör sandaler eller platta skor del av din dräkt.

Hot Pants Modell

Hot byxor någonsin så varm under 1970-talet. Om du vill vara en varm byxor modell, bära ett par korta shorts och en svart sköldpadda ringad topp som kramar dina kurvor. bär också ett par vita, bruna eller svarta knähöga stövlar. En trendig Beatle hatt och en fredstecken charm hängande från en kedja runt halsen slutför din varma byxor modell kostym.