Ställa stängselstolpar ovanpå befintlig betong

Ställa stängselstolpar ovanpå befintlig betong


Stängselstolpar installeras vanligtvis i jord eller grus flera fot under frostlinjen för att förhindra tjällyftning och lägga stabilitet. Om du behöver ställa in inlägg ovanpå en befintlig platta eller brygga av betong, använd galvaniserade post ankarfästen som utformats speciellt för att säkra tjänster till betong. Även om inte lika stark som stationer i marken, konsolerna ger ett fast grepp och inte rostar. Välj pulverlackerad fästen för ytterligare väder hållbarhet.

Instruktioner

1 Mät placeringen av staketstolpar. Många stolpar placeras 8 fot isär.

2 Place galvaniserad post ankarfästen där stolparna kommer att ligga ovanpå den befintliga betongen. Använd pennan för att dra runt konsolerna och dra igenom skruvhålen där konsolen kommer att fästa till betongen. Avsätt konsolerna.

3 Lägg i en slagborr med en murad bit som är något smalare än de konkreta förankringsskruvarna. Mät 5 inches upp från toppen av murverk bit och lätt linda en bit maskeringstejp på detta märke. Borra hål på de blyertsmarkeringarna 5 inches djup, styrs av maskeringstejpen på bit.

4 Rikta in galvaniserade konsoler över blyertsmarkeringar. Slip en bricka på en betongankare skruv. Sätt i betongankaret skruven i det första hålet, genom fästet. Stadigt borra betongankaret skruven i hålet. Upprepa för alla hålen för alla fästen.

5 Rem ett inlägg nivå till den första stolpen. För in inlägget i hållaren. Ha en hjälpare inneha posten nivå. Långsamt borra ett 2-tums galvaniserad SDS skruv genom fästet i stolpen. Upprepa för varje konsol hål. Fortsätt till varje post.