Vanliga hushålls lösningsmedel som används för att Omgreppsstation golfklubbor

Vanliga hushålls lösningsmedel som används för att Omgreppsstation golfklubbor


Vi rekommenderar att du byter ut din golf grepp gång per år, eller var 50 rundor spelas. För att spara pengar, kan du åter grepp dina egna klubbor med hjälp av gemensamma hushållet lösningsmedel i stället för dyrare grepp lösningsmedel. Din alternativa lösningsmedlet måste tillåta grepp för att enkelt glida över dubbelhäftande tejp, torkar snabbt och lämnar inga rester.

Camp Bränsle

Camp bränsle används vanligen i lägret lampor eller stormkök, men det kan också användas som en ersättning för traditionell grepp lösningsmedel. Camp bränsle kan köpas i bulk på någon sportaffär.

Tändvätska

Tändvätska, som den som används i påfyllningsbara tändare, fungerar lika bra som grepp lösningsmedel. De flesta märken av tändvätska finns i en flaska med en liten pip på toppen. Detta pip gör det enkelt att hälla tändvätska i golf grepp. Tändvätska kan hittas på de flesta livsmedelsbutiker, sportartiklar eller varuhus.

Bensin

Liksom lägret bränsle och tändvätska, kan bensin användas som ersättning för grepp lösningsmedel. Bensin kommer att tillåta klorna att glida över tejpen och sedan torka utan att lämna en återstod. Bensin kan köpas på någon bensinstation, så länge du har en godkänd bensinbehållare.

Vatten aktiverad Tape

Användas som ersättning för vanlig dubbelhäftande tejp, eliminerar vattenaktiverat tejp behovet av lösningsmedel. Tejpens klister aktiveras av vatten. Bandet är hal när den är våt och extremt klibbiga när den torkar.