Vete & halm hantverk

Vete & halm hantverk


Om du någonsin har sett ett vetefält böljande i vinden, kan du förstå varför torkad vete ofta införlivas hantverk projekt. Även halm är kanske inte lika vackra att titta på som vete, fortfarande har sina användningsområden i farkosten världen, även i olika konstprojekt och krans dekorationer. Leta efter torkade vete och halm säljs på hantverkssajter för dina projekt.

Center & blomarrangemang

Införliva torkade vete stjälkar i en mängd olika center och blomsterarrangemang, såsom de för ett land bröllop. Använd vete i kombination med andra torkade prydnadsgräs i höga glasbehållare lindade med jordnära färgade band, eller använda vete i kombination med fall blommor som pelargoner, gula rosor och solrosor. Ett annat alternativ är att skapa center och arrangemang som använder vete och torr kvist grenar, av vilka en del kan vara insvept i bitar av skrot tyg.

kransar

Använd både vete och halm för diverse krans projekt, särskilt falla kransar för Halloween, Thanksgiving eller allmänna höstkransar. Båda kan införlivas i den faktiska krans eller limmade på krans ramar som en del av dekorationen. Krans idéer kan vara allt från enkla, såsom kransar terar några spray torkad vete, till intrikata, med halm bitar som används för att göra ministråhattar att dekorera hela krans.

Ornament

Vete stjälkar kan läggas i blöt och formas till diverse prydnader för julen samt allmänna prydnader för hemmet. Använd hantverk tråd eller robust sträng att binda former och hålla dem på plats. Idéer har stora och små stjärnor, som också kan förskönas med skrot tyg, glitter, faux juveler, knappar, pärlor och annan utsmyckning du vill. Andra idéer inkluderar små vete wreathes som juldekorationer eller vete stjälkar gjutna i form av magra snögubbar.

konstprojekt

Halm kan limmas på papper för att skapa en mängd olika utföranden och mönster för användning som framable konstverk. Färg eller färga halmen om så önskas eller använda den i stilleben målningar för att skapa en 3D-effekt. Halm kan också användas i barns dioramor av gårdar eller nativities som föda för djur eller som ströbädd. Vete kan också användas för sådana projekt. Andra konst idéer inkluderar användning av vete eller halm som fågelbo material för dekorativa fågel och bo hantverk projekt.