1960 Interiör House Färger

1960 Interiör House Färger


Bouffant och pixie frisyrer, minikjolar parat med gogo stövlar och polyester pantsuits sport Nehru jackor illustreras 1960 förändrade stilar och mode. Scheman heminredning färg var ombord på 1960-talet mode tåg, snabbt föränderliga den traditionella utseendet på en färg dekor teman. Precis som naturen använder aldrig en enda färgnyans, inte heller bör du använda en gemensam inre färgkoncept av 1960-talet. Personlig färginställningar vägas in i ett rum färgpalett.

Häftigt

Mossy grön, vit och svart kännetecknas en sval 1960 färgsättning. Gröna och vita blommönster i velour eller sammetsliknande möbeltyger i kombination med en svart-vit fiskbens område matta gav rätt mix för denna häftiga färgpalett. Mossig grön målade paneler på en eller flera väggar levereras konsistens och tillsatt färg till ett rum. Stansar av rött integrerade genom kasta kuddar, vaser eller andra tillbehör lagt till en levande touch till ett rum.

Värma

Mörka träslag och skrymmande, spansk stil möbler var viktiga komponenter i 1960-talet varm färgpalett. Pumpa apelsiner, senap och honung guld, mossiga greener och chokladbrunt består varma inredningen av 1960-talet färgschema. Svart smidesjärn lampetter, lampor, räls och hårdvara som en skarp kontrast till den varma färgpaletten samtidigt förbättra inredningen. Grön, orange eller guld shag mattor var förhärskande i enskilda rum eller hela hemmet.

Barnens sovrum

De l960 sovrum färger för barn inte längre regleras till rosa för flickor och blått för pojkar. Betoning sovrum som skulle "växa upp" med pojkar och flickor, färgpaletter i honung guld, gräs greener, brända apelsiner och dämpade blues blev favoriter. Sovrum inte längre betraktas som användbar endast för att sova men hyses slappa, läsa, studera, arbeta på hobbies och fantasifulla dagdrömmar. Blandade ljusare färger var mer stimulerande och inbjudande samt anpassa ett barns sovrum.

kök

1960 kök mönster och färger avslöjade förändringar tillmötesgående funktion och estetiska stil. Konstruerad för enkel daglig skötsel blev plastlaminat ett favoritmaterial för bänkskivor, underskåp och utsatta väggytor. Brända apelsiner, rena vita, senap guld och blanka svarta rådde ofta som föredragna färgscheman. Dämpade nyanser av blått i kombination med vit var också en av 1960-talet kök färgtema. Köksöar med arbetsutrymme, skrivbord, handfat och overhead ventilationsfläktar som tillsätts funktion.