Jag kan inte få min PS3 till komposit inställningar för TV

Jag kan inte få min PS3 till komposit inställningar för TV


Ändra inställningarna för videoutgång på din Sony PlayStation 3 konsol är en relativt enkel process, men om du röra upp det, kommer dina dyra spel inte visas korrekt på din TV. Om du har all nödvändig hårdvara och är villiga att lägga lite tid på att se din PS3 och TV är korrekt konfigurerad, kommer du snart att bashing bort på enhetens kontrollen som det finns någon morgondag och njuta så bra skärm som din kompositkabel och TV kan uppbåda.

Hårdvara

Innan att oroa fumla runt med konsolens inställningar, kontrollera att din TV har AV komposit portar. Dessa kommer vanligtvis att vara placerad på baksidan av apparaten. Håll utkik efter en RCA-ingång märkt "Video" med två ljudingångar bredvid märkt "vänster" och "höger". Om din apparat inte har dessa, måste du din konsol ansluta på något annat sätt av använda en alternativ TV. Du behöver AV komposit RCA-kabel som medföljde din PS3. Om du behöver köpa en ersättare, se till att den är kompatibel med Sony-enheten.

Ansluta

Stäng av TV och PS3-konsol och koppla båda enheterna från strömförsörjningen. Anslut den platta änden av din komposit AV-kabel till "AV MULTI OUT" port på baksidan av PS3-systemet. Anslut RCA ansluts till komposit "I" portar på baksidan av TV: n. Färgkodningen på dina RCA-kontakter bör stämma överens med din ns komposit "I" portar. Anslut båda enheterna till nätaggregatet och slå på dem. Rådgör med din TV: s bruksanvisning för att ta reda på hur du vill visa din komposit "I" signal.

Utdatainställningar

Välj "Inställningar" från din PS3 startskärm och sedan "Displayinställningar". Klicka på "Composite / S-video" från popupmenyn. Du kommer då att kunna spara videoutgång önskemål. Du kommer inte att ges en möjlighet att ändra 3D-inställningar eller din skärmupplösning om du använder en kompositkabel. För att komma åt dessa alternativ, måste du använda en HDMI-ledning.

återställningsutgång

Du kan behöva rensa inställningarna videoutgångar Om skärmen förblir tom när du försöker ändra din PS3 kabeln. Att göra det, vrid konsolen genom att hålla ned sin "Power" -knappen. När det stängs, håll nere "Power" knappen igen. Du kommer att höra ett pip för att indikera att systemet har vänt på en sekund för att indikera att konsolen videoutgång har återställts. Inställningarna för videoutgång automatiskt att återställas till standardupplösning.